A japán, az amerikai és az orosz motorosok balesetet szenvednek. Másnap a kórházban kérdezik az amerikait:
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarban megcsúszni, árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
- Magával meg mi történt?
- Jaj ne is mondja, menni Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja, menni Nagy Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni. . . .
Az égetett réz átvételének tilalma, nem a cigók, vagy a szegény emberek ellen irányul, hanem a környezet védelmében.
S nem is őket kell büntetni hanem aki átveszi tőlük. A nyúzott réz továbbra is felvásárolható.
Én ezért támogatom az otthonszülést!
Tegnap tőlünk nem messze egy kis tecsóban nejem kosárral kísérve 1x csak megszólalt 2-3 mp-re egy riasztó, azonnal jött vagy 4melós a raktárból kifele, tudták, hogy "réti niggerek" jöttek be az üzletbe, a kasszás csörgött rájuk! Undorító paraziták!
föntről jövő eltitkolt utasításra cigányok ellen vagy tessék-lássék,vagy sehogy nem intézkednek....a büntetésekből lehetőség szerint a legkevesebbet kapják....kis országunkban így működik a "kettős mérce".vonatkozik ez a rendőrségre,ügyészségre,bíróságra,NAV-ra és még egy csomó hivatalra.
a "szolgálunk és védünk"jelentése pedig:szolgáljuk a korrupciót és védjük a bűnözőket
Sziasztok.
Nem tudtam hová írjam, de döntsétek el Ti hogy ez vicces -e?
Este kiülök az ajtó elé cigizni.
Nem bírtam elszívni teljesen, majd megfulladtam a mérgező füsttől amelyet az "ORKOK" generáltak ismét, kábelégetés melléktermékeként.
Eldurrant az agyam, betelefonáltam a kapitányságra.
-Tessék?
-Jó estét bejelentést szeretnék tenni, meg lehet fulladni, küldjön erre járőrt aki körbenéz, mert kábelt égetnek az Orkok.
-Neve, címe, telefonszáma?
-Ööööö minek is?
-Áááá csak formaság.
-Értem.
-..........diktálom
-Köszönöm, mindjárt küldöm a járőrt.
Ezután feldobtam az asszonynak, mivel szülinapja van, elvinném Donaldsékhoz vacsizni.
Felöltöztünk, még tettünk-vettünk otthon, és elindultunk.
Kb. 10km-re a kéglitől és vagy 1 óra múlva csörög a mobilom.
-Tessék?
-XY vagyok a kapitányságról. A járőrök kint vannak magánál, kérem fáradjon ki hozzájuk.
-Megtenném, de mivel már nem tartózkodom otthon, így nem fog sikerülni, és nem vagyok hajlandó hazamenni.
-De hát maga jelentette be 1/4 órája ezt a tényt.
-Ember! Az kereken 1 órája volt!
Mégis mit akarnak? Már rég elszállt a füst, ennyi idő alatt a parázs is kihűlik ilyen időben.
-Keresnénk nyomokat.
-Hol ember? A sötétben? Na viszonthallásra.
Sajna szomorú, hogy relatíve szarnak ránk, de hogy még ennyire sötétek is......
Szánalmas.
Szolgálunk és Védünk.....
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarban megcsúszni, árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
- Magával meg mi történt?
- Jaj ne is mondja, menni Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja, menni Nagy Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni. . . .
S nem is őket kell büntetni hanem aki átveszi tőlük. A nyúzott réz továbbra is felvásárolható.
Tegnap tőlünk nem messze egy kis tecsóban nejem kosárral kísérve 1x csak megszólalt 2-3 mp-re egy riasztó, azonnal jött vagy 4melós a raktárból kifele, tudták, hogy "réti niggerek" jöttek be az üzletbe, a kasszás csörgött rájuk! Undorító paraziták!
a "szolgálunk és védünk"jelentése pedig:szolgáljuk a korrupciót és védjük a bűnözőket
Hisz törvény szerint a fém felvásárlók már nem vehetik át az égetett rezet. S a nagy felvásárlók sem.
Nem tudtam hová írjam, de döntsétek el Ti hogy ez vicces -e?
Este kiülök az ajtó elé cigizni.
Nem bírtam elszívni teljesen, majd megfulladtam a mérgező füsttől amelyet az "ORKOK" generáltak ismét, kábelégetés melléktermékeként.
Eldurrant az agyam, betelefonáltam a kapitányságra.
-Tessék?
-Jó estét bejelentést szeretnék tenni, meg lehet fulladni, küldjön erre járőrt aki körbenéz, mert kábelt égetnek az Orkok.
-Neve, címe, telefonszáma?
-Ööööö minek is?
-Áááá csak formaság.
-Értem.
-..........diktálom
-Köszönöm, mindjárt küldöm a járőrt.
Ezután feldobtam az asszonynak, mivel szülinapja van, elvinném Donaldsékhoz vacsizni.
Felöltöztünk, még tettünk-vettünk otthon, és elindultunk.
Kb. 10km-re a kéglitől és vagy 1 óra múlva csörög a mobilom.
-Tessék?
-XY vagyok a kapitányságról. A járőrök kint vannak magánál, kérem fáradjon ki hozzájuk.
-Megtenném, de mivel már nem tartózkodom otthon, így nem fog sikerülni, és nem vagyok hajlandó hazamenni.
-De hát maga jelentette be 1/4 órája ezt a tényt.
-Ember! Az kereken 1 órája volt!
Mégis mit akarnak? Már rég elszállt a füst, ennyi idő alatt a parázs is kihűlik ilyen időben.
-Keresnénk nyomokat.
-Hol ember? A sötétben? Na viszonthallásra.
Sajna szomorú, hogy relatíve szarnak ránk, de hogy még ennyire sötétek is......
Szánalmas.
Szolgálunk és Védünk.....
Egy pasi a konditerembe odamegy az edzőhöz.
- Melyik gépet kell használnom, hogy felszedjem azt a szőke csajt?
- A bankautomatát a bejáratnál!