Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szőke nő hintázik....
A japán, az amerikai és az orosz motorosok balesetet szenvednek. Másnap a kórházban kérdezik az amerikait:
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarban megcsúszni, árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
- Magával meg mi történt?
- Jaj ne is mondja, menni Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja, menni Nagy Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni. . . .
első pill. lesem mi a poén állat
Az égetett réz átvételének tilalma, nem a cigók, vagy a szegény emberek ellen irányul, hanem a környezet védelmében.
S nem is őket kell büntetni hanem aki átveszi tőlük. A nyúzott réz továbbra is felvásárolható.
De szerencsémre nem olyan családba születtem.
bezzeg ha cigó volnál akkor nem így beszélnél
Én ezért támogatom az otthonszülést!
Tegnap tőlünk nem messze egy kis tecsóban nejem kosárral kísérve 1x csak megszólalt 2-3 mp-re egy riasztó, azonnal jött vagy 4melós a raktárból kifele, tudták, hogy "réti niggerek" jöttek be az üzletbe, a kasszás csörgött rájuk! Undorító paraziták!
föntről jövő eltitkolt utasításra cigányok ellen vagy tessék-lássék,vagy sehogy nem intézkednek....a büntetésekből lehetőség szerint a legkevesebbet kapják....kis országunkban így működik a "kettős mérce".vonatkozik ez a rendőrségre,ügyészségre,bíróságra,NAV-ra és még egy csomó hivatalra.
a "szolgálunk és védünk"jelentése pedig:szolgáljuk a korrupciót és védjük a bűnözőket
Nem értem, hogy miért égetik még.
Hisz törvény szerint a fém felvásárlók már nem vehetik át az égetett rezet. S a nagy felvásárlók sem.
Sziasztok.
Nem tudtam hová írjam, de döntsétek el Ti hogy ez vicces -e?

Este kiülök az ajtó elé cigizni.
Nem bírtam elszívni teljesen, majd megfulladtam a mérgező füsttől amelyet az "ORKOK" generáltak ismét, kábelégetés melléktermékeként.

Eldurrant az agyam, betelefonáltam a kapitányságra.

-Tessék?
-Jó estét bejelentést szeretnék tenni, meg lehet fulladni, küldjön erre járőrt aki körbenéz, mert kábelt égetnek az Orkok.
-Neve, címe, telefonszáma?
-Ööööö minek is?
-Áááá csak formaság.
-Értem.
-..........diktálom
-Köszönöm, mindjárt küldöm a járőrt.

Ezután feldobtam az asszonynak, mivel szülinapja van, elvinném Donaldsékhoz vacsizni.
Felöltöztünk, még tettünk-vettünk otthon, és elindultunk.
Kb. 10km-re a kéglitől és vagy 1 óra múlva csörög a mobilom.

-Tessék?
-XY vagyok a kapitányságról. A járőrök kint vannak magánál, kérem fáradjon ki hozzájuk.
-Megtenném, de mivel már nem tartózkodom otthon, így nem fog sikerülni, és nem vagyok hajlandó hazamenni.
-De hát maga jelentette be 1/4 órája ezt a tényt.
-Ember! Az kereken 1 órája volt!
Mégis mit akarnak? Már rég elszállt a füst, ennyi idő alatt a parázs is kihűlik ilyen időben.
-Keresnénk nyomokat.
-Hol ember? A sötétben? Na viszonthallásra.

Sajna szomorú, hogy relatíve szarnak ránk, de hogy még ennyire sötétek is......
Szánalmas.
Szolgálunk és Védünk.....
aki vágja az elektronikát,az érti...
ez jó
Anyagias világ

Egy pasi a konditerembe odamegy az edzőhöz.
- Melyik gépet kell használnom, hogy felszedjem azt a szőke csajt?
- A bankautomatát a bejáratnál!
Kösz a tippet! Azt hiszem, veszek hármat, az már termelni fogja a benzint, és nyitok egy benzinkutat.
erről ez jut eszembe: