Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

továbbá
16. reggeli merevedést a hátadban érzed
Az öregedés jelei

Arra utaló jelek, hogy végérvényesen felnőttél:
1. Több ételt tartasz a hűtőben, mint sört.
2. Reggel 6 órakor kelsz - nem pedig akkor fekszel, mint régen.
3. A szobanövényeid mind életben vannak, és egyet sem szívtál el belőlük az utóbbi 3 évben.
4. Szex a díványon? Ugyan már...
5. Te vagy az, aki kihívja a rendőrséget, mert a szomszéd "büdös kölkei" nem hajlandók lehalkítani a zenét.
6. A barátaid házasodnak és elválnak, nem pedig felszedik és kirúgják őket.
7. A farmer és a pulóver már nem jelent számodra "kiöltözést".
8. A kanapén alvástól megfájdul a hátad.
9. Egy mozi és egy vacsora a teljes randi, nem pedig a randi kezdete.
10. A gyógyszertárba hashajtóért jársz, nem pedig óvszerért és terhességi tesztekért.
11. A reggelit reggel eszed.
12. A "mindjárt hányok" szöveget felváltotta a "köszönöm, de nem kérek többet".
13. A számítógép előtt töltött időd 90%-a tényleges munkával telik.
14. A nyári vakáció három hónap helyett csak egy hétig tart.
15. Végigolvastad ezt a listát, és most kétségbeesve keresed azt a pontot, amely nem illik rád...

Szegény dokinak olyan lehetett veled társalogni, mint sajtreszelővel rejszolni, érdekes, de inkább fájdalmas!
ha már a nagy majmoknál tartunk:
http://youtu.be/9QYeYPYGNdc
hasonló eset az orvosnál.
-dohányzik?
-köszönöm doktor úr,inkább innék valamit!
ma az üzemorvosnál:
- sportol?
- mire gondol?
- miért nem?
- háát..... a sakkhoz hülye vagyok, a többihez meg lusta
- nem akarna egészségesen élni, tovább élhet(stbstb a fene sem jegyzi meg mindet)
- látom nem ismeri a feleségem.......
- meredt nézés.....csend......
később
- szokott fogyasztani alkoholt?
- nem, a sok melótól vagyok ilyen
- .................
utána 1 szó sem volt semmiről.....
elgondolkodtató az egész.
miért kellett 2 év a vizsgálatokhoz?
meg az hogy miért kellett lelőni?
ha emberszabású, hogy nem hasonló a dns?
és úgy vélem már évtizedekkel ezelött is léteztek bigfoot vadászok. hogy hogy egész idáig nem létezett ilyen kézzel fogható bizonyíték?
nameg ha 2,5 méter magas, és 300 kiló, akkor én valószínűbbnek tartom hogy egy 2 lábon járó vaddisznót találtak
felkeresem a pszihiáterem
bakker és tényleg volt valós alapja a sok videónak
Azért itt a rúd is megérdemelne egy tapsot
én se mertem
állítólag 1x megcsináltam egy ilyesmit, bár én nem emlékszem rá
arról az estéről kb 4-5 képkocka maradt meg
Én nem merném kiröhögni.
Huppsz a felismerés, mikor a szerelők beállították a csövet:

-Magácska fogja használni?
-Te Józsi! A tiplik helyett a 12.-es betondűbelből hozzá 6-ot, meg a vastagfalú acélcsövet!
Reméjjük a födém erős.....
Azért ha egy bárban leülnék vele dumálni:
- Te mivel foglalkozol?
- rúdtáncosnő vagyok
Hát biztos kirobbanna belőlem a röhögés - pedig tényleg jól tolja
aztabüdös
azé van benne erő. lóekét elhúzná lehet
basszus ez egy komolyabbat pörög a rúdon, és kilengeti a földet az egyensúlyi pontjából... letérünk a pályáról
Jó volt a buli

Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is.
Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett
vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé.
Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat.
Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot.
A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet.
Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának
- Te komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el: a helyi tűzoltóőrs!"
Tény, hogy jól mozog és ügyes.
De kissé szokatlan a tömeg ami mozog.
Elismerem a "tehetségét"de sajnos nekem akkor sem jön be a duciugrabugra.
Nem vicc de "érdekes" topik nincs.
Ebből is látszik, hogy az alkat nem akadály!
Diagnózis

Zoli elhatározza, hogy fájó könyökét megmutatja egy orvosnak. Elmondja tervét a haverjának, aki azt javasolja neki:
- Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 100 forintot, és hamarabb megmondja mi bajod, mint akármelyik orvos.
Zoli úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, bedobja a 100 forintot.
A gép elkezd villogni, majd kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal:
"Önnek meghúzódtak az ízületei - áztassa a könyökét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön."
Zoli nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja, hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből, kutyapisiből, majd hozzákeveri a lánya és a felesége vizeletmintáit, és még a spermájából is kever hozzá egy kicsit.
Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kinyomtatja a diagnózist:
"A csapvíz Önöknél túl kemény - használjon vízlágyítót.
A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött - adjon neki féregtelenítő gyógyszert.
A lánya drogozik - vigye el egy elvonó kúrára.
A felesége terhes, de a gyerek nem az Öné - keressen egy ügyvédet.
És Zoli, ha nem hagyja abba az önkielégítést, soha nem fog meggyógyulni a könyöke!"
Durva történet... :(

"Egy somogyi kórház szülészetén történt, ismerősöm is a kórteremben lábadozott a szülés után, szem- és fültanúja volt az esetnek, ő mesélte.
Népes, jól öltözött kisvárosi cigány család jött a kismamáért és a babáért a 4 ágyas kórterembe, hogy hazavigyék.
A szülést levezető orvos is hamar előkerült - a szülés óta nem látták a szobában - és kezeit dörzsölve ott tüsténkedett a család körül, hogy ugye
minden rendben volt, ugye, jó volt az ellátás, ugyebár, khm, meg hasonlók. Ekkor előlépett a családfő és nagy tisztelettel rövid mondókába fogott: egyszerű szavakkal megköszönte az orvos munkáját és átadott neki egy hatalmas díszdoboz desszertet.

Az orvos átvette a dobozt, de képtelen volt eltitkolni csalódottságát és kézfogás helyett lekezelően kicsattant:

- Jóember ilyenkor nem desszertet szoktak adni a szülésznek! Nagy csend lett.
Aztán a férfi csendben megkérdezte: - Bocsánat, hanem mit?
- Aki elégedett a munkánkkal, az borítékot ad, kérem szépen! Hagyományosan ez illik. Maguk nem hallottak még erről? Pedig van maguknál szaporulat szép számban! - Bocsánat, ne haragudjon doktor úr és mennyit szoktak adni a népek?

- Hát. . . 30-40. 000 forintot.
- Értem, elnézést kérek, tudatlan vagyok, de megoldjuk azonnal, engedelmével visszakérném a desszertet.
Kivette az orvos kezéből a dobozt, felnyitotta és kivett belőle egy köteg 20ezrest, majd 2 darabot átadott a kővé vált orvosnak, akin látszott, hogy a rosszullét kerülgeti.
A többit zsebre vágta és a család kivonult a kórteremből.
A többi kismama a takaró alá menekült, mert majd megfulladtak a röhögéstől. "
SMS
"Azt hiszem elég jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek.
Lehet hétfőn nem megyek be melózni"

Válasz :

"A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád.
Amúgy hol a répában vagy?"