Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már itthon járunk... én a navon se tudok eligazodni. olyan nincs aki őket ellenőrizné?
hát akkor, hogy fel lennél háborodva, ha tudnád a "mi politikusaink" hogy élnek
Ennél a fasznál csak egy kisrepülőtt láttam, de leszálópályát nem
Nálunk, tudok olyan poltikust akinek van, és egy egész városa is hozzá nem csak ház egy faszonyi kis birtokkal
én simán meg tudom érteni, én is full genyó lennék ha teli lennék kaviccsal
szerencsére kilóg a seggem a gatyából
Ez azért már kiba....szott tűlzás
a pórnép szopik, nélkülözik, számolgatja a petákot, hogy jön ki a hónap végére, ez meg nem tudja hova szórni már és irreális dolgokat csinál....
Gecc, nem csodálom, hogy nem hagyják magukat
csak az irigység beszél most belőled
tulképp mind zsidó
az ATV meg kommunista
Hol a meglepő?
Néhány ok amiért tovább élnek a nők:
akkor nem vagyok egyedül

én nem bánom hogy az elejétől kezdődik. amikor elöször elkezdték vetíteni kb 12-14 éve, én azóta nem láttam
Legalább nem csak én szoktam rá.
Ja én is.
Csak az a baj, hogy már újra kezdték az elejéről és így már kissé unalmas megint megnézni.
Cirkuszt és kenyeret a népnek és azt csinálsz velük amit akarsz!
Az okos, tanult ember nem jó, mert átlát a szitán, de ha a bunkó debilekből csinálsz "sztárt", akkor majd mindenki bunkó debil akar lenni, és probléma megoldva!
hát igen, ha már mindenhol szar van nemigen lehet elkerülni
az (ál)ismeret terjesztő csatornákon meg 10 perc műsor 5 perc reklám
mostanában nem pörög az üzemóra a tv-n
nekem a zsidó Tv-k le is vannak tiltva.... kreatív reklám(by zsolty)az ATV egy kalap szar...az RTL..2
rtl, tv2n már nem tudok mit nézni, egy kolbászos rántottát nem ér az egész napi szarakodásuk.
reggeli műsor: na ma beszéljönk a semmiről. utána asztosó, amatör magyar filmek, vajon meddig bírják a nézők a leghitványabb brazil szappanoperákat, valóságsó, nameg ezekre épülő fókusz meg hasonlók.
gyerek is nézett valami ilyesfélét, de rászokott a debilekre
én egy szót se szóltam
én mosmá nem tagadom, dragon ballt kezdtem nézni a viasat6on.
ezek mennek a tévében:
cigók, kurvák, debilek, vagy ezek kombinációja
a nép meg nézi és örül