inkább realista.......
így azt is tudom hogy amit írok kivitelezhetetlen, és sosem fog megtörténni, pedig ez lenne a helyes út
az a baj ha elszabadulnak az indulatok akkor hosszútávon senki sem fog jól járni
Na inikém ne legyél ilyen szentimentalista
Szépen rakjad főfele azokat az aggatott cígókat amit zsóti mondott
És nem köll beszarni ha elfogytak Utánna jöhet a zsidaja, majd ha efogyott gyűhet a kommunistája, aztán a buzik ésatöbbi...
Lesz munkád míg világ a világ
persze hogy nem tudják, mert nincsenek kényszerítve
pl melóba menet elnéztem hogy 5-6 közmunkás vakarózott egy vízelvezető árkon kb egy hónapig, amit egymagam lekaszáltam volna kb 1 hét alatt napi 5-6 óra melóval
de ha én vakaróztam volna ott akkor a 2.nap már zavartak volna haza
ez itt a baj
nem azért szar ember mert pigmentált, hanem mert engedik neki
na jó...... van a vérben is valami, legyen 10-90%
na meg a kedvenc szavam:"szélsőséges"
tudod mi a szélsőséges?hogy naponta ölnek meg cigányok nyugdíjas Magyarat!aki végigdolgozta az életét!
mi lenne,ha ez fordítva lenne? statárium és kijárási tilalom...na ez a nem frankó!
nem akarok itt vitát nyitni,de ne legyél már gyerek... pontos forrásból tudom,hogy a gimnáziumba került cigányok közül,mennyi érettségizett le, és mennyi kapott diplomát(második kérdésre a válasz=0)na meg a munkahely... ezek az utat nem tudják rendesen felsöpörni...áááááá.kár is erről beszélni.és ez nem előítélet! tapasztalat!
nem szeretem ezeket a szélsőséges dolgokat
ha ennyire szelektálunk akkor miért nem egyből a spártai mintát vesszük elő?
bár nekem könnyebb a helyzetem, felénk(még....... most telepítenek be vagy 20 falkát) közel sincs annyi etnikum mint felétek
de akkor is azt mondom hogy munkát kell adni nekik is, pl rendszerváltás előtt elég jól kezdtek asszimilálódni, egy csomó fiatal járt már gimnáziumba is, aztán megrekedt a folyamat, majd lejtőre került
most már kb ott van hogy majdhogynem visszafordíthatatlanná vált a dolog
de van,ini!olvasd el a mien kampf c.művet...meg fogsz döbbenni...A.H. egy látnok volt. és most éljük azt a világot,amit megjósolt... aki vágja,az tudja miről beszélek... amúgy meg:Heil!
az nem megoldás
mert ha kifogy a cigó akkor kit akaszt a nép? a vörös hajúakat?
vagy épp aki sánta? vagy azokat akik tartósan lebetegedtek mert ingyenélőkké váltak?
régen én is ilyen akasztós-lövöldözős voltam, de rájöttem hogy nincs értelme
utána sem lesz jó......
kezdem felfogni a világ dolgait, mint mondjak elég elkeserítő szembesülni a dolgokkal
azt hiszem ismét elkezdek szeszelni, akkor legalább nem fog érdekelni
ez mondjuk annyira nem vicces,mert ezek a tetvek a mi pénzünkből virítanak... én majd egy olyan képet néznék meg,hogy:polgárháború előtt és után... remélem nem kell sokat várni rá...
Hová vezetett volna ha beteljesül?
Bár lehet egy olyan letisztult világban már unalmas lenne az élet