Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a régi 600as ténérén se kuporgok a 190 centimmel
az 1200as se sokkal nagyobb ám
Álom gépem egy KTM 990 sm vagy egy jó kis túra endúró ( k1200 gt,1200 tenere,1050 tiger) mindegyiken elférnék nem kellene görnyedni meg kuporogni.......azt nem szeretek.
nekem a másodállásom kerti törpe, ilyen gondom nincs...(szélességben már annál inkább)
Nekem azért jobb mert kb 187cm-hez jobba sm üléspozíció.
Az ER6n-n néha behúzta a görcs a combomat ezen egyszer sem, sportmotoron legalábbis ami kisebb méretű meg letörnék
súr akkor marad a sárgaröfi
megtankolva van annyi
196? miez te? teherhajó? 170-180 körülre mondtam volna
ohh szarok a lángosba
Még nem biztos de ha igen akkor tuti kocsi lesz mert 3-4-en mennénk+szerszámok motorka felejtős most,

Jó a blokk hidd el. Utazóm az 80-100 között 5-be ( 5 sebességes) és nem rángat nem haldoklik. Két személlyel is 75-80 al 5-ben lehet menni alatta kezd kicsit rángatni.
Vége nekem 176 volt óra szerint de az már nagyon nem volt kényelmes ( sm ) ha húzom neki akkor 140-ig ugrál szépen bárhonnan bárhová. olajszűrő oldalt van nem kell aláhajolni cserénél.
Én azt mondom, ha nem lenne 196 kg csak 140 akkor aztán harapna rendesen, így olyan utazós, nézelődős, kényelmes, nyomatékos gép aminek jó a fogyasztása. 5literből bőven kilehet jönni de még 4.5 ből is, persze gyári dobbal. Sporttal 1-1.2 liter pluszba bement.......
Amúgyse mennék le ha tudnék sem, mert tegezel oszt még a pertut sem ittuk meg
oldjad meg érdekelne a bringa, no nem megvételre, hanem hogy milyen az a 660-as blokk...

kicsit izgatja a fantáziám a Pega Strada factory, elvileg 660 azis
Sziasztok ! Eladó gyári 1972 - es évjáratú MZ ES 150/1 Trophy . Akit érdekel írjon vagy hívjon , és megbeszéljük : doldermotorrad@gmail.com vagy Tel .: 06 30 866 2022
Hétvégén lehet megyünk Lepsénybe egy kis telektakarításra de autóval.
Akkor útba esne Sz.fehérvár valami halnapok lesznek vagy mi nem?
Mennék szívesen de nekem az innen kb oda-vissza 700 km lenne és motorral most nem vállalok be annyit meg hova kötöm a szerszámokat a hátamra?
azért itt egy jogsibevonás lenne a minimum
nem gyössz mostanság erre a motorkával?
asszonypajtit nem rég tanítottam meg párhuzamosan tolatva parkolni, pedig apósjelölt 10 évig volt oktató...

előre viszont már egész ügyes
Parkolás
Mi sem egyszerűbb.

Van, hogy a ló megbotlik vagy sárga bögre görbe bögre
Csíbbbbbd meg bodri
Így járnak a motorrablók Brazíliában: link
ez simán megérimégha a fele igaz csak
állítólag lehet tengelyt vastagítani, sőt még kormányt is
mindent összevetve egy ktm versenyquadon nincs ennyi fasza cucc...
http://www.kepesmotor.hu/brand...
ha lenne akkor tuti
gondolkoztam már rajta, de valahogy mindig elmaradt a hálózat fejlesztés