A plasztikai sebész új arcot varázsolt a hölgynek: eltüntette a ráncokat, és az orrát is kisebbre szabta. Amikor felépül a páciens, az orvos megkérdezi tőle:
- Mit tehetek még Önért, asszonyom?
- Tudna nekem nagy, kerek szemeket csinálni?
- Természetesen - válaszol a sebész, majd kiszól az asszisztensnőjének.
- Legyen szíves, mutassa meg a hölgynek a számláját!
"Óvodások készülnek az udvarra. Az egyik sehogy se boldogul a cipővel. Erre odament neki segíteni az óvó néni. Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kis srác azt mondja:
- Óvó néni, fordítva van a lábamon a csizma.
A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a kissrác lábára.
Ekkor a kisfiú megint csak megszólal: - Ez nem is az én csizmám!
A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám.
Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igényelt a művelet. Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
- Pistike, hol a sapkád?
Mire a gyerek:
- A csizmámban!"
Erről beszélek
Díszőrség meg díszmenet meg kutyafasza cicoma meg komolyság aztán becsúszik a baki és inkább vicces, mint szégyenletes.
Ennyi segges után nem tudom miért nem cserélnek gumírozott-tapadós cipőtalpra.
Van egy videó amin egy katona az előtte lévőről lelövi a sapkáját a nagy koncentrálásba..na azon nem röhögtem. Pár centi és a fejét lövi szét, de az más kategória.
Nem vagyok kárörvendő és nem örülök más bukfencének.
De tény, hogy tudnak viccesek lenni bukások még ha azok véletlenül is következtek be.
Volt olyan télen mikor simsonokkal driffteltünk keresztbe-kasba
Aztán csak annyit láttam, hogy unokatesóm fekszik az úton csúszik a simsonnal az ölébe és szikrát ver a gép mindenfelé mindketten röhögtünk.
Azért amikor haverom előttem ment le az útról én nem nevettem. Ugyan így nem tudtam nevetni azon, amikor a motoros elütött egy rókát, vagy mikor az autó takarása miatt ráment a kavicsra és zakózott. Tudom mindenkinek, más tetszik és máson nevet, más vicces. Van aki a régi puruttyára rá se bírt nézni, mi meg kajálás közben is azt néztük.
Szerintem egy esés lehet vicces és rémisztő is, pl.: Chaplin filmjeit más kategóriába kellene sorolni, ha az előadásmód más.
igazat adok ezzel a korpásodással kapcsolatban.
Bagiék, Gálvölgyi, Fábry, és a mirigyek is unalmassá váltak, vagy ha nem is kimondottan unalmassá, de jóval kevesebb új poénnal rukkoltak elő, és azok is kicsit sablonosak lettek. Ez van. De régen nagyon is jó műsorok voltak.
Viszont nem hiszem el hogy 6-700at kapnának műsoronként, és amúgy meg hol érdekel az engem? Attól hogy a másik ember szarrá keresi magát, azért nem feltétlen kell utálni. Ha meg már itt tartunk, akkor én az éllelnappal bp szereplőit rühellem, akik mindenféle utcai jött-ment iskolázatlan semmirevaló dolgozni nem szerető emberek (semmit se tudnak felmutatni), és mégis többet keresnek a "munkájukkal" mint az átlag ember. ez az ami pofátlanság és értelmetlen is.
De azért nem "vétlen" mert nem ökörködésből csinálja.
Akkor is vétkes ha nem figyel oda és a rossz helyzetfelmérés miatt bukik. Lehet, hogy kevésbé vicces de vétlennek nem mondanám
-Miért mit mondott?
-Mi a f*szért rázod a létrát te kis ge*i!
- Mit tehetek még Önért, asszonyom?
- Tudna nekem nagy, kerek szemeket csinálni?
- Természetesen - válaszol a sebész, majd kiszól az asszisztensnőjének.
- Legyen szíves, mutassa meg a hölgynek a számláját!
fiatal vagyok még ezekhez
egy frissítő reggeli zuhany
- Óvó néni, fordítva van a lábamon a csizma.
A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a kissrác lábára.
Ekkor a kisfiú megint csak megszólal: - Ez nem is az én csizmám!
A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám.
Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igényelt a művelet. Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
- Pistike, hol a sapkád?
Mire a gyerek:
- A csizmámban!"
Díszőrség meg díszmenet meg kutyafasza cicoma meg komolyság aztán becsúszik a baki és inkább vicces, mint szégyenletes.
Ennyi segges után nem tudom miért nem cserélnek gumírozott-tapadós cipőtalpra.
Van egy videó amin egy katona az előtte lévőről lelövi a sapkáját a nagy koncentrálásba..na azon nem röhögtem. Pár centi és a fejét lövi szét, de az más kategória.
http://youtu.be/iZvv2MAu3js
http://youtu.be/JrsnrirxRNE
De tény, hogy tudnak viccesek lenni bukások még ha azok véletlenül is következtek be.
Volt olyan télen mikor simsonokkal driffteltünk keresztbe-kasba
Aztán csak annyit láttam, hogy unokatesóm fekszik az úton csúszik a simsonnal az ölébe és szikrát ver a gép mindenfelé mindketten röhögtünk.
http://www.youtube.com/watch?v...
és :D :D
http://www.youtube.com/watch?v...
Szerintem egy esés lehet vicces és rémisztő is, pl.: Chaplin filmjeit más kategóriába kellene sorolni, ha az előadásmód más.
szerintem ez vicces:
http://youtu.be/tfpqLFff89U
Bagiék, Gálvölgyi, Fábry, és a mirigyek is unalmassá váltak, vagy ha nem is kimondottan unalmassá, de jóval kevesebb új poénnal rukkoltak elő, és azok is kicsit sablonosak lettek. Ez van. De régen nagyon is jó műsorok voltak.
Viszont nem hiszem el hogy 6-700at kapnának műsoronként, és amúgy meg hol érdekel az engem? Attól hogy a másik ember szarrá keresi magát, azért nem feltétlen kell utálni. Ha meg már itt tartunk, akkor én az éllelnappal bp szereplőit rühellem, akik mindenféle utcai jött-ment iskolázatlan semmirevaló dolgozni nem szerető emberek (semmit se tudnak felmutatni), és mégis többet keresnek a "munkájukkal" mint az átlag ember. ez az ami pofátlanság és értelmetlen is.
más téma:
http://youtu.be/kH_GYVY3RrY
Akkor is vétkes ha nem figyel oda és a rossz helyzetfelmérés miatt bukik. Lehet, hogy kevésbé vicces de vétlennek nem mondanám