Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért általánosságban elmondható hogy a román munkások kifejezetten rosszul dolgoznak, szó szerint egy árkot nem tudnak betemetni! A cigányok pedig nem dolgoznak, erről nincs mit beszélni
Én is dolgoztam kint és nekem sehol sem mondtak rosszat. Sőőt. Jól éreztem magam és megbecsülték a munkámat. Lehet rossz helyen voltál.
így van. nincs itt politikának helye.
ezért ne kezd te is
Politikát mellékeljük már.
Nyomják elég oldalon nem kell itt is..
Ígérgető, hazudozó, pénzlenyúló banda az egész
Elnézést, az elvárás nagy volt, most látom csak az adatlapodon, hogy 5 éves életkorral rendelkezel. Figyelmetlen voltam, még egyszer elnézést kérek.
És én hol mondtam olyat, hogy te ilyet mondtál? Nekem meg csak eszembe jutott egy gondolat a hozzászólásodról. Ennyi idős korodra már megtanulhattál volna olvasni.
Hol mondtam én ilyet? Én ezt a videót minősítettem... ennyi idős korodra már megtanulhattál volna olvasni.
Kohnnak különleges vére van és éppen egy arab fiúnak lenne rá szüksége. Elmegy a rabbihoz tanácsot kérni.
- Fiam Ő is csak egy ember, segíts rajta - mondja a rabbi.
Kohn kelletlenül bár, de megteszi, és láss csodát, egy hónap múlva kap egy csomagot, benne egy arany rúddal.
Évek múlva a gazdagnak bizonyult arab fiúnak megint vérre van szüksége.
Kohn már nem is megy a rabbihoz, azonnal segít neki.
Egy hónap múlva kap egy csomagot 4 tábla csokoládéval.
Felháborodottan szalad a rabbihoz, hogy micsoda szemtelenség, a múltkor egy rúd arany, most meg 4 tábla csoki!?!
- Fiam, ne feledd, már a te véred csordogál az ereiben - szólt a rabbi.
Igazából aki poénkodik csiktorral, vagy csak simán nem isteníti, az ballibsi, komcsi, stb.... Logikus.
én vágom
Ez nem vicc, hanem ballibsi választási propaganda anyag...
... mondjuk, attól még lehetne jó, de nem az.
egyszer akartunk kérni valami lakásfenntartási támogatást
aztán nem kaptunk mert 100ft-al több volt az 1 főre jutó jövedelem mint kellene
ebben az a bosszantó hogy a sok minimálbérre bejelentett emberke aki 200 felett visz haza meg megkapta mind.......
szóval nem tehetek meg bármit, hogy ez miért van az rejtély
Ez a másik oldala ha megtehetik miért ne tennék?
Ha engedi a rendszer az ingyen élésüket...tegyék.
én se akarok melózni de muszáj mert nem kapok semmit ha nem dolgozok
megkapnám azt a zsetont mint ezek akkor szarnék én a melóra
de nem kapom meg
Igazad van csak az arányok mások egy adott népcsoportban.
Szal a cigányoknál nyugodt szívvel kilehet jelenteni, hogy 10-ből 8 biztos nem akar dolgozni és mindent meg is tesz érte, hogy ne kelljen.
Megél a faszából 5-6 gyerek után már annyit kap, mint én fizetést. A kölkei meg mocsokban, tahóságban, butaságban nőnek fel és fegyelmezi sem lehet őket. Hiába ingyen tanulnak szarnak rá mert otthon a szart látják................
Na hagyjuk felesleges erről megint elkezdeni beszélni.
Dögöljek meg de nekem senki ne magyarázza meg, hogy nem lenne jobb a légkör nélkülük, vidéken biztos. Bár én így is leszarom őket most is.
Fiatalon én is nyomtam ezt a buta szöveget a kisebbségekről, meg hogy kit hogyan kéne lerendezni, hogy jó világ legyen. Csak aztán kimentem Ausztriába dolgozni (97-98-ban) és ott hirtelen én lettem a kisebbség. És nekünk mondogatták az osztrákok, hogy miért nem mész haza dolgozni, elveszed előlünk a munkát, az összes köcsög külföldit haza kéne toloncolni, aljanépség, auslander stb..stb...

Én akkor eléggé direkt módon rájöttem, hogy minden embert egyénileg kell megítélni. Nincs olyan, hogy a románok vagy cigányok mind aljanépség, a magyarok vagy osztrákok meg mind rendes emberek. Minden országban, minden nemzetiségben, etnikumban vannak büdös bunkók, és értelmes emberek is. Aki erre még nem jött rá, az lóf@szt se látott a világból.
pedig közben ki is irtották őket.... de azért jól vannak....
Ja
Csak nem azok jártak jól akik elszabadult indulattal egymásnak mentek. Hanem akik a háttérből felkorbácsolták az indulatokat.
A 30-as években elszabadultak az indulatok, és mégis lett egy csoport, ami hosszú távon jól járt
Ez a kép sehogy se fog bekövetkezni.
Az lehetséges, hogy kifehérednek, de dolgozni nem fognak
Nem teljesülhet be. Nincs vége a dolognak. Egy bomlott elme terméke.
Csak sajnos ezek nem viccesek. Ennek a topiknak meg az a neve, hogy viccek. Nem?