Igazad van, hogy vannak azok akik emberkedni próbálnak és koppannak azok viccesebbek, mint azok akik simán motoroznak és valami közlekedési helyzet miatt buknak.
De azokon is jó röhögni, akik a rossz helyzetfelmérés miatt csinálnak hülyeséget vagy mert kapkodnak, igaz pofátlanság kiröhögni mert akár én is kerülhetek ilyen helyzetbe de ha még simán eltudom kerülni az ütközést csak fosok picit jobban dűteni meg húzom mert megy a gép csak a kanyart meg letojom oszt kitolom az ívet a szalagkorlátra meg az első csúszás is vizes úton féktáv elnéz nem kicsivel.....meg nézem a tájat de belerongyolok az előttem lévőbe számomra viccesek, Mondom úgy, hogy buktam már én is amiatt, hogy elkamilláztam és majdnem bementem az autó alá. Vicces volt azis De ugyanakkor nem is mert a gépet meg sajnáltam.
De amit te linkeltél be abban több az ökör az tény
Gálvölgyinek olyan poénjai vannak, mit amit leveszel a polcról a könyvtárban a régi rendőr meg paraszt viccel 30 oldalas kis könyvekben. Na azokat vitték képernyőre........Erőltetett, ősrégi, felesleges.
Gálvölgyinek egy tevékenységét bírom amikor a Hernádi Jucussal meg a Bajor Imivel ( palikával) csináltak egy sorozatot.Na az jó. De a mostani alkotásai....
Tudom hogy nem akartad rám erőltetni
Csak akkor bosszantott a nagyágyú szó ezekre
Régen még a Gálvölgyi jó volt de hát aki a korpaközé keveredik
Színvonaltan a műsor 600-700 ezer ft fizetés per adás per fő
ha egyik oldal volt hatalmon politizáltak ha másik akkor meg bulvár hírekkel akartak nevettetni
Erre értetem hogy népbutító
de hangsúlyozom nem volt szándékomba kötekedni vagy sérteni
nevetünk itt már együtt jó poénokon is
Szerintem ezek a videók egyáltalán nem viccesek. Egyrészt mert bárkivel megtörténhet. És mivel a videók nagy részében a motoros "vétlen".
Nem tudom mennyire nevetnél ha a te egyik ilyen esésedet látnád viszont egy ilyen gyűjteményben.
Viszont ne érts félre, mert vannak vicces motoros videók, csak abban a motorosok éppen emberkedni próbálnak, de nem jön össze. Nah az valóban vicces.
pl. http://youtu.be/WVD9UL3fvAo
egyáltalán nem értek egyet.
örökké nem lehet ismételni a régi nagy humoristák előadásait. haladni kellene a korral, és kifikázni az aktuális dolgokat (már ami ezt kiérdemli).
se baginacsa, se mirigyek, se gálvölgyisó, se más műsor nincs ami jókedvre derítené a népet, csak a sok szenny műsor megy. hállistennek valóvilág is lesz megint
hetihetessel mi bajod van. rengeteg jó poént lőttek. szerintem annyi bajod van csak hogy szimplán nem kedveled őket vagy nem érted a poénokat, vagy te is politikus vagy
De azokon is jó röhögni, akik a rossz helyzetfelmérés miatt csinálnak hülyeséget vagy mert kapkodnak, igaz pofátlanság kiröhögni mert akár én is kerülhetek ilyen helyzetbe de ha még simán eltudom kerülni az ütközést csak fosok picit jobban dűteni meg húzom mert megy a gép csak a kanyart meg letojom oszt kitolom az ívet a szalagkorlátra meg az első csúszás is vizes úton féktáv elnéz nem kicsivel.....meg nézem a tájat de belerongyolok az előttem lévőbe számomra viccesek, Mondom úgy, hogy buktam már én is amiatt, hogy elkamilláztam és majdnem bementem az autó alá. Vicces volt azis De ugyanakkor nem is mert a gépet meg sajnáltam.
De amit te linkeltél be abban több az ökör az tény