Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tutkerályak
Nem baj... van még hely a jegyzetfüzetemben. Még Columbo hdgy-tól kaptam
az....izzó szál nélkűli izzó.....
És amibe már nincs izzószál? az mi?
A General Electricnél (régi Tungsram) vagyok mérnök... Beszótá vazze?!

ui.: az nem körte, nem lámpa, hanem IZZÓ
beszarás
Hany forumozo kell egy villanykorte kicserelesehez?

1 aki kicsereli a villanykortet es beirja, hogy ki lett cserelve
14 aki megosztja a hasonlo tapasztalatait a villanykorte cserelesrol, es hogy hogyan lehet mas modon is kicserelni
7 aki figyelmeztet a villanykorte csereles veszelyeire
1 aki az egeszet atrakja a vilagitas topicba
2 aki nem ert egyet ezzel es atrakja az elektromossag topicba
7 aki felhivja a figyelmet a nyelvtani hibakra a villanykorte cserelesrol szolo hozzaszolasokban
5 aki flame-eli a nyelvtanarokat
3 aki kijavitja a nyelvtani hibakat a flame-ekben
6 aki vitazik azon, hogy "villanykorte" vagy " villany korte" masik 6 aki hulyenek iteli ezt a 6-ot
2 gyartasban jartas mernok, aki felvilagositja a csoportot, hogy a helyes kifejezes a lampa
15 mindent tudo aki azt allitja, hogy dolgozott az iparagban, es a villanykorte kifejezes teljesen korrekt
19 hozzaszolo aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykortekrol szol es legyenek szivesek a beszelgetest egy villanykortes topicban folytatni
11 aki megvedi a hozzaszolasokat, mert mindannyian hasznalunk villanykortet ezert a hozzaszolasok idevagoak a forumba
36 vitazik azon, hogy melyik modszer a legtokeletesebb a villanykorte kicserelesere, hol lehet megvenni a legjobb villanykorteket, melyik markaju villanykorte a legjobb ehhez a technikahoz, es melyik marka hibas
7 aki hivatkozasokat ir be, ahol kulonbozo villanykortekrol lehet latni peldakat
4 aki megallapitja, hogy az elozo hivatkozasok nem jok, es beirja a jo hivatkozast
3 aki olyan hivatkozasokat ir be amiket a beirt hivatkozasok alapjan talalt es ezek alapjan hozzakapcsolhato a villanykorte a forumozo csoporthoz
13 aki belinkeli az osszes hozzaszolast, az osszeset idezojel koze veve odairja, hogy "en is"
5 aki beirja, hogy nem fog tobbet irni, mert nem tudjak tobbe kezelni a villanykorte problemat
4 aki azt mondja, hogy "nem beszeltuk mar meg ezt nem sokkal ezelott?"
13 aki azt mondja, hogy "csinalj inkabb egy Google keresest a villanykortekre, mielott kerdezel a villanykortekrol"
1 aki az eredeti hozzaszolasra valaszol matol 6 honap mulva, igy ujrakezdi az egeszet
Ezek a gifek királyak .
Hogy lehet ilyet csinálni
Ezért a képért patroltól már kikaptam
van még
hajra Zizu
Biztos motorosokat üldöztek
no koment
Jól nézzétek meg mit kaptok a nagyitól
A címem után beszúrtam egy ilyet: És olyan lett.
majdnem fel is vettelek
te se vótá sámli a messengerrel
Ez kész ........... Thx JaB
1. Akkor elõször is képzeld azt, hogy a Váci utcai Mango bolt felé tartunk Te meg én, azzal a határozott szándékkal, hogy te behatolsz az ajtón (futballkapu) és vásárolsz (gólt érsz el) valami cuccot Magadnak!

2. Már nincs messze a zárás ideje, ezért Te (a csatár) nagyon sietsz, és kicsit elõrébb haladsz, mint én, mivel ilyenkor amúgy is képtelenség Veled tartani az iramot.

3. Na most. A bolt elõtt áll négy eladólány (védõk), akik azért vannak ott, hogy megakadályozzák a vásárlók (csatárok) behatolását. Tegyük fel, hogy az áruház szabályzata azt írja elõ, hogy az eladólányok vonalán csak pénztárcával(labda) tudsz áthatolni, úgy hogy érvényes legyen a vásárlási
(gólszerzési) kísérleted.

4. Neked tehát az a feladatod, hogy mindenképp átvágj az eladólányok sorfalán a bejárat felé és még az eladólányok sorfala elõtt Nálad legyen a pénztárca.

5. Már át is jutottál sikeresen, de ekkor észreveszed, hogy nincs Nálad a pénztárcád. E nélkül meg ugye nem lehetséges a vásárlás (gólszerzés). Már rendületlenül törsz a bejárat felé, és hátrakiabálsz nekem, hogy dobjam oda Neked a pénztárcámat vagy a bankkártyámat (indítás), hogy sikeres
legyen a vásárlás (gólt érhess el).

6. Én ezt megteszem, te elkapod, de az áruház szabályzata szerint ugye (lásd a 3. pontban) ilyen esetben nem vásárolhatsz, hiszen az eladólányok sorfala és a bejárat között voltál már, amikor Hozzád került a pénztárca. Ha a sorfal elõtt kaptad volna el, akkor bemehettél volna és vehettél volna
Magadnak néhány újabb felsõt, vagy nadrágot.

Na ez a les.

PS. Persze, aki tudja mi a les az a 6. pontba beleköthet. Dobásnál meg ugye nincs is...