Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövőben talán én is ezt teszem.
ha unatkozok egy kicsit. regisztrálok erre a fosra, és szidom az embereket
nekem tetszett, én is szoktam haverral buliból hazafele telefonálni és hülyeségeket beszélni :D
Akartok látni 3D-s vaddisznót ?

vaDDDisznó
szőke nő...

A szőke nő automata mosógépet kap a férjétől ajándékba. Nagyon boldog, alig,hogy beüzemelik, már másnap mosni akar.Gyorsan levetkőzik és nekilát berakni a ruhát. Hirtelen haza ér a férj, s döbbenten látja, hogy a felesége meztelnül áll a mosógép mellett és rakja a ruhát.- Na,de Drágám! Te miért vagy meztelen?
- Mert a használati utasítás szerint, az első programot ruha nélkül kell indítani!

Buli után a pasi így szól a frissen megismert szöszkéhez :
-Cseréljünk telefonszámot!
Mire a szöszi :
- Nemáá, nekem kell az enyém, olyan sokan ismerik..

A szőke nő és a barátja elmennek horgászni. Bérelnek horgászfelszerelést, egy motorcsónakot és kiváltják a napijegyet. Egész nap ülnek a csónakban, de összesen egy kis keszeget sikerül fogniuk. Megszólal a hapsi :
- A francba, ez a nyamvadt kis keszeg 20000 forintunkba került!
Mire a nő :
-Jujj, még szerencse, hogy csak egyet fogtunk belőle!
http://player.hu/auto-motor/ba...

Feltűnőt szeretnél és van felesleges 1 milliárdod?
Ott a pont!
meg azt hogy nálunk a szél nehezítette a hó eltakarítását. határ túloldalán biztos nem fújt
meg azt is írták,hogy több helyen vár6ó havazás... de mi csak 1helyen vagyunk
Nincs ebbe semmi furcsa
Az osztrákoknál nem esett.
A híradás is úgy szól, hogy havazás, nagy mennyiségű hó a nyugati határrészen várható
...meg amúgy is szeretek csúszkálni...
england helyett akár magyarország is lehetne
eltaláltad
Lehet, hogy csak nekem vicces :D
http://youtu.be/qLfFvdDpiqw
én is pont azt saccoltam,hogy "mérleg" jegyű írta... de nagyon igaz a többi...én pl. 1"ganyé" oroszlán vagyok....
Második kép jó reklám :D link
Nos, a Mérleg rész teljesen igaz, egyfajta tiszta forrású szentírásként kezelendő...
És valszeg a készítője Mérleg jegyű volt........
Mindamellett nagy az igazságtartalma......
ez mekkora! jókat nevettem