Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
Kérhetek egy Email címet esetleg
Találtam valamit amit szívesen megosztanék veled ha meg engeded
"testvírek kíméljenek!"

http://www.napiszar.com/upload...
Én Köszönöm
http://youtu.be/ZRh9MxYztkc

Lazítás, audi hegesztés után.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ugye ez csak poén nyugtassatok meg
37 paci, 300 de közben 250 az ára :DDD
Szerintem volt benne pár töltet
A németek és az oroszok kezdetben haverok voltak. Aztán fordult a kocka. Magyarországon először a németek szaladtak keresztül, utána meg az oroszok akik kergették őket. Csak az volt a baj, hogy ők itt felejtették magukat vagy ötven évig. A két ország jelenlegi helyzetét elnézve, jobban örültem volna, ha nem az oroszok rántanak magukkal a szarba, hanem inkább a németek.
De-to ilyenek is voltak a mesébe és ezek voltak a legszerényebbek

Saját tapasztalatom nincs mondhatom Hála égnek
Igazad lehet, de mindenki a saját szemszögéből érzi a igazságot
És én nagyanyámat Oroszok erőszakoltak meg többed magával
Apámat meg egy német katona vitte a óvóhelyre , pedig le szarhata volna . Gondolom sokan sok féle képen érték meg a háborút ,és mindenki a sajt szemszögéből éli meg igaznak

Én ezeket a történeteket halottam szüleimtől , nagyszüleimtől
és el is hiszem nekik ,mért hazudnának se hátrány se haszna nincs belőle
ha már vicc topic meg politika...egy klasszikus a 70es évekből:
a kis birka először megy iskolába.mikor hazaér,kérdezi az anyja:
-na milyen az iskola?
-nagyon könnyű,csak 3tantárgy van.karámból ki,karámba be meg orosz

Látom Sanyi még nem tudod...minden hamisítvány, amire nem az van írva, h made in china(HK, vietnam, korea stb...)
Látod ez egy jó kérdés...épp most akarunk teljesen ázsiaiak lenni és azeriül tanulni......igazad van, én is inkább tanulnám a németet és gyakorolnám...
Én inkább beszélnék németül mint oroszul(amit tanítottak, de már akkor is utáltam)....
Nekem egyik sem szimpatikus...viszont az egyoldalúság sem... ...úgy nem lehet bárkiről rosszat mondani, hogy nem nézzük meg volt-e valami oka?......ja, orosz laktanya mellett laktunk pár évig vidéken és volt némi üzlet meg ilyenek....
nekem is elmesélték a nagyszüleim,hogy háború alatt,amikor a németek laktak a házukban,akkor rend volt és tisztaság,még azt is megkérdezték,hogy megehetnek-e 1befőttet a spajzból...jöttek az oroszok,abban mostak lábat amiben a krumplit főzték,pisztollyal lövöldözték a tyúkokat és mindent elloptak,összeszartak...stb.
de hát ezt mindenki tudja,aki nem hülye...
viszont én saját tapasztalatokkal is rendelkezem,mert részt vettem pár közös szovjet-magyar hadgyakorlaton,szovjetúnióban is a 80as években.
azok bolondok,minden szempontból. szóval én nem úgy szoktam valamiről véleményt mondani,hogy valakitől hallottam...
de valóban nem kell ezt ragozni,mindenki szeresse azt az oldalt,amelyik neki valami miatt szimpatikus
Szerintem nem Románia hanem Ukrajna volt ahol 1 évben 3 x seperték a padlást
Milyen töri órát vezettek itt le nekem az ártatlan kis videómból.
"És a mikor két oldalról kerítetek be a Németeket Németországba a háború végén ,nem véletlen hogy minden Német inkább Angol-Amerikai hadifogságba akart esni mint Oroszba .
Tudták jól azok állatok "

...és nem véletlenül tudták hisz ők tették az oroszokkal amit tettek és tudták biza, hogy a bosszú nem marad el....pedig elmaradt....mesterem ott volt a donnál és néha mesélgetett(sajna ritkán)....ami ehhez a kis csevejhez való az az, hogy egyszer aszonta, hogy nem értette az oroszokat(81'-ben mondta és nem szerette őket), hogy egyáltalán miért hagytak minket életben mert amit mi műveltünk náluk azért más járt volna...
igazad van azon én is gondolkodtam volna
Nagymamam szerepelt vendegkent Donyeck mellett ugy 3.5 evet. Nem sok szepet meselt, es nem arra gondolok, hogy nem volt kiepitve a lager welness resze teljesen. Csak mert nemet szarmazasu volt, azert vittek a haboru utan. Erdekes modon nincs minden heten megemlekezes errol. Alapveto kulturalis kulonbseg van a ket nep kozott, nem kell matematikusnak lenni, kinek a javara
Szó se volt róla Volt ott is egy-két holdról idetévedt állat
De sok olyan dolog nincs a köztudatban az Orosz kommunista rezsimről amit azért jó vóna hangoztatni csak nem mer senki és nem engedik, könnyebb a németeket basztatni a zsidó mészárlás miatt.
Mindkettő hasonló kutya csak azért a mértéke nem ugyan az mindkettőnek.
ismertem olyat akit ss tiszt erőszakolt meg ...ezt se felejtsük azért el , mielőtt szenté avatjátok a németeket...
nem NSZK volt a nyugat , véletlen?
Németek fele annyi áldozatot szedtek, mint az Orosz kommunisták.
Sztálin, Lenin.........mikor a románoktól kivittek minden élelmiszert és majd 2/3-kihalt az országnak mert nem volt mit enni..... sok egyéb finomságot műveltek még aminek köszönhetően pár 10 év alatt több száz milla lett az áldozat
Menjen el vki oroszba meg németbe csak nézzen körül mindkét helyen