Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az elemes-élésein mennyit gondolkodtam.....
Azért a mi Attilánk sem volt szent....

Csak az egyoldalúság miatt....
Hát a Németekkel közel nem volt annyi gond itt mint a Oroszokkal a háború ideje alatt . Öregek elemes-élései alapján .
És a mikor két oldalról kerítetek be a Németeket Németországba a háború végén ,nem véletlen hogy minden Német inkább Angol-Amerikai hadifogságba akart esni mint Oroszba .
Tudták jól azok állatok

és végén NDK nyugat NSZK kellet ez is sokat elárul ....ugye ?
Állatok. 17 millió négyzet kilóméter ott az ököl meg a balta tesz igazságot.
Pont ezért kamerázzák be magukat, mert ezt elfogadja a bíróság a bevert pofával meg semmire nem menne
Krokodil drogot is hogy küldik miközben tudják mi a hatása......ahogy mondtad ezek ösztön lények. Még a közelébe se megyek orosznak ha csak nem hurcolnak oda összekötött kézzel
értettem én,more! az oroszokról meg elég csak egy jutubos filmet megnézni közlekedési helyzetekben,abban is a topon vannak.ösztönlények...
Bödöcs az megunhatatlan
Szent német hadsereg kik grál lovagokként, virág magvakat és boldogságot szórtak a kietlen orosz földre na bazdmeg leszel te itt büdös zsidó meg kommunista , persze veled együtt én is .
A történelem nem egy oldalú
Sose szerettem az Oroszokat sőt kifejezetten unszimpatikus nép számomra.
Itt meg ezt a pár ökröt neveztem "jó arcnak" miközben látszik az alkesz mivoltuk és a lakótelepi rajságuk .
A "jó arcok"-al csak a majomkodásukra gondoltam nem a nemzetiségük iránt érzett hitemet osztottam meg
......
Ejj no Zsóóóti kákán is csomót mi?
a lakotelep ott is kitermeli az ertelmiseget. Nem veszik felvallrol a bulizast.
Ugy lehetnek vele, mint az egyszeri orosz katona, amikor kifogja az aranyhalat. Harom kivansaga van
- Kerek egy olyan vodkas uveget, ami sosem fogy ki.
Ott van a kezeben, onti ki, es nem fogy
- Huu fasza, ebbol kerek meg egyet
ez nekem bonyolult
Csak, hogy ne legyünk egyoldalúak azt is említsük meg, hogy ezt tették visszafelé kergetve a dicső keresztes sereget akik előtte az ő földjükkel tették ugyanezt....
Szívemből szóltál
ja,a dicső veres hadsereg leszármazottai... kb.ilyen szintű emberkék erőszakolták és gyilkolták végig fél európát...na ennyi jutott eszembe erről
Nagy arcok ezek
Nem viccelnek az oroszok. Ha buli van, hát buli van!

http://youtu.be/OFciDkipObY
http://www.youtube.com/watch?v...

Van benne egy jó pár beszarasztós
Egy műszaki áruházba:
- Helló, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van?
Erre az eladó hátrakiabál:
- Béla, gyere ki, itt van valami elmebeteg, aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!
má vettem!
28472 csak neked !