Hát a Németekkel közel nem volt annyi gond itt mint a Oroszokkal a háború ideje alatt . Öregek elemes-élései alapján .
És a mikor két oldalról kerítetek be a Németeket Németországba a háború végén ,nem véletlen hogy minden Német inkább Angol-Amerikai hadifogságba akart esni mint Oroszba .
Tudták jól azok állatok
és végén NDK nyugat NSZK kellet ez is sokat elárul ....ugye ?
Állatok. 17 millió négyzet kilóméter ott az ököl meg a balta tesz igazságot.
Pont ezért kamerázzák be magukat, mert ezt elfogadja a bíróság a bevert pofával meg semmire nem menne
Krokodil drogot is hogy küldik miközben tudják mi a hatása......ahogy mondtad ezek ösztön lények. Még a közelébe se megyek orosznak ha csak nem hurcolnak oda összekötött kézzel
Szent német hadsereg kik grál lovagokként, virág magvakat és boldogságot szórtak a kietlen orosz földre na bazdmeg leszel te itt büdös zsidó meg kommunista , persze veled együtt én is .
A történelem nem egy oldalú
Sose szerettem az Oroszokat sőt kifejezetten unszimpatikus nép számomra.
Itt meg ezt a pár ökröt neveztem "jó arcnak" miközben látszik az alkesz mivoltuk és a lakótelepi rajságuk .
A "jó arcok"-al csak a majomkodásukra gondoltam nem a nemzetiségük iránt érzett hitemet osztottam meg
......
Ejj no Zsóóóti kákán is csomót mi?
a lakotelep ott is kitermeli az ertelmiseget. Nem veszik felvallrol a bulizast.
Ugy lehetnek vele, mint az egyszeri orosz katona, amikor kifogja az aranyhalat. Harom kivansaga van
- Kerek egy olyan vodkas uveget, ami sosem fogy ki.
Ott van a kezeben, onti ki, es nem fogy
- Huu fasza, ebbol kerek meg egyet
Csak, hogy ne legyünk egyoldalúak azt is említsük meg, hogy ezt tették visszafelé kergetve a dicső keresztes sereget akik előtte az ő földjükkel tették ugyanezt....
Egy műszaki áruházba:
- Helló, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van?
Erre az eladó hátrakiabál:
- Béla, gyere ki, itt van valami elmebeteg, aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!
Csak az egyoldalúság miatt....
És a mikor két oldalról kerítetek be a Németeket Németországba a háború végén ,nem véletlen hogy minden Német inkább Angol-Amerikai hadifogságba akart esni mint Oroszba .
Tudták jól azok állatok
és végén NDK nyugat NSZK kellet ez is sokat elárul ....ugye ?
Pont ezért kamerázzák be magukat, mert ezt elfogadja a bíróság a bevert pofával meg semmire nem menne
Krokodil drogot is hogy küldik miközben tudják mi a hatása......ahogy mondtad ezek ösztön lények. Még a közelébe se megyek orosznak ha csak nem hurcolnak oda összekötött kézzel
A történelem nem egy oldalú
Itt meg ezt a pár ökröt neveztem "jó arcnak" miközben látszik az alkesz mivoltuk és a lakótelepi rajságuk .
A "jó arcok"-al csak a majomkodásukra gondoltam nem a nemzetiségük iránt érzett hitemet osztottam meg
......
Ejj no Zsóóóti kákán is csomót mi?
Ugy lehetnek vele, mint az egyszeri orosz katona, amikor kifogja az aranyhalat. Harom kivansaga van
- Kerek egy olyan vodkas uveget, ami sosem fogy ki.
Ott van a kezeben, onti ki, es nem fogy
- Huu fasza, ebbol kerek meg egyet
http://youtu.be/OFciDkipObY
Van benne egy jó pár beszarasztós
http://www.jofogas.hu/csongrad...
- Helló, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van?
Erre az eladó hátrakiabál:
- Béla, gyere ki, itt van valami elmebeteg, aki valami mikrohullámú sütőtököt keres!