Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy csomó elfelejtett csevegős akármilyen topic, mégis ide kell szemetelni
jó, kussolj..
Nem is öltek meg és a szüleidet sem......pedig ahogy volt mesterem mondta...
kussoljatokmány !
Inkabb akkor idezek belole

Keletporoszország

Ezek közül a német menekültek közül sokan Keletporoszországból származtak, Németországnak abból a részéből, melyről a kommunisták és a demokratikus szövetségesek megegyeztek, hogy elszakítják Németországtól és a Szovjetunióhoz csatolják a háború után. Másik Danzigból és annak környékéről voltak, melyről a kommunisták és a demokratikus szövetségesek megegyeztek, hogy elszakítják Németországtól és Lengyelországnak adják. Mindezek a menekültek a vörös terror ellen menekültek, akiknek már bemutatták Keletporoszországban, hogy mit művelnek azzal a némettel, aki szerencsétlenségére a kezük közé kerül.

A szovjet katonai egységek, mikor német polgári menekültek csoportjait elérték, akik nyugat felé menekültek, úgy viselkedtek, ahogy a középkori mongol hódítás óta nem viselkedtek Európában. A férfiakat, akik vagy parasztok voltak, vagy polgári alkalmazottak, és ezért nem szolgáltak a hadseregben, egyszerűen helyben meggyilkolták. A nőket szinte kivétel nélkül csoportosan megerőszakolták, mind a nyolcéves kislányokat, mid a nyolcvan éves idős asszonyokat, vagy a terhes nőket. Azokat a nőket, akik ellenálltak, vagy lelőtték, vagy elvágták a torkukat.Sok nő és kislány, akit így megerőszakoltak, halt meg csak emiatt.
Vadállatnál rosszabb szovjetek

Néha a szovjet tankok egyszerűen átgázoltak a menekülőkön, földbe tiporva testüket. A keletporosz falvakat megszálló szovjet hadsereg kínzási, erőszakolási és gyilkolási orgiákat rendezett, olyan bestiálisokat, hogy ezeket nem tudjuk itt részletesen leírni. Néha kasztrálták a férfiakat és fiúkat, mielőtt megölték őket. Néha kinyomták szemüket. Néha elevenen megégették őket. Néhány megerőszakolt nőt a tömeges megerőszakolás után elevenen keresztre feszítettek az istállóajtóra, és lőgyakorlatot tartottak rajtuk.

A kommunista csapatoknak ez a kegyetlen viselkedése a kommunista rendszer alaptermészetének része volt, melynek sikerült ledönteni az orosz kormányt és uralni az orosz társadalmat, elsősorban azáltal, hogy az orosz társadalom legalját, a veszteseket és a tehetségteleneket,a bűnözőket és sértődötteket, az irigyeket a zsidók között föllázították, és a sikeres, az alkotó, a finom és gazdag ellen, megígérve nekik, hogy ők fogják az utóbbiak helyét elfoglalni: az elsőkből utolsók, míg az utolsókból elsők lesznek.
Én semmit nem tettem az Ő ORSZÁGUKBAN. Még 6-800 000- oroszt sem hajtottunk "malenkij robotra"! Aztán visszajött a 17%
-uk 40 kilósra fogyva . Majd 40 évig nem ültünk a nyakukon.
megyek az ofotértbe
francia "komonista aktivisták" rágyújtották a házat...
én 1et nem értek a hülye emberi fajban...ha valaki beteg,vagy balesetet szenved,küzdenek az életéért,egy halom pénzt beleölnek,hogy megmentsenek 1(egy) darab példányt.
háborúkban meg halomra ölnek milliókat(hivatalosan)
na ezt a logikát én nem vágom
ööö, igen így van.....és itt nincs igazság, amúgy a malmedy "mészárost" Peipert a háború után francia otthonában megmerényelték, ezért a tettéért elítélték ugyan, de szabadulása után valakik(nem derült ki biztosan kik) lelőtték...
Te vagy a hibás!

Inkább mondd meg nekem a képről amit betettem a főoldalra hogy milyen kapcsoló. láttad tegnap a kérdésem ?
Láttam a címét így tudom, hogy a Wilhelm Gostloffról van szó amit kb. 5000 menekülővel a fedélzetén süllyesztett el egy orosz tengeralattjáró nem sokkal a háború vége előtt(!)....erre írtam, hogy az már felesleges volt........persze nem tudhatta, hogy csak menekülők vannak rajta, gondolhatta azt is, hogy fegyvereket és katonákat visznek ki vele a bekerítésből amivel még harcolniuk kellett volna berlinnél....
méééé mindig itt kell elkanyarodni a nagy történelembe
vagy a németek Malmédy mellett
jó a link csak pár betű bekerült feleslegbe
http://hu.metapedia.org/wiki/W...
A link nem jó, de tudok arról, láttam filmet róla....és az már felesleges volt.....kb. úgy mint amit a mi tettünk az ő országukban...
orosz foglyoknál
én bácsikám mesélte,az oroszok foglyoknál amerikai konzerveket találtak... volt ott összefonódás...sosem fogunk mindent megérteni
ajanlott irodalom
http://hu.metapedia.org/wiki/A...üllyesztése
persze... zsolti065@gmail.com
HA valaki nem tudná az oroszok jók tiszták és becsületesek voltak http://hu.wikipedia.org/wiki/K...
http://www.port.hu/katyn/pls/f...
Vicc fajta: vicc, háború

A második világháborúban bevetésre indul egy bombázó. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak
- Tudod ez mire való?
- Nem, mire? - kérdi a navigátor.
- Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
Erre a másik előhúz egy 45-öst.
- Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
- Hogy őszinte legyek, én előbb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk..
Ezt még én nem halottam de nagyon jó
Mesélni fogom ,
Így kellene az ingatlanokkal is
Az a történelem amit tanítanak és nyomnak a TV-ben köszönő viszonyban sincs a valósággal
Hiszen mint tudjuk a történelmet mindig a győztesek írják
Nem nagyon részletezném mert egy részéért még letöltendőt is kaphatnék ebben a fene nagy liberális demokráciában

Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a világháború után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...