Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dr Gino
A kérdés logikátlan és a mondatban foglalt kérdés nem kapcsolódik az eldöntendő választáshoz.
" Ha választanod kellene a csajod vagy az 5-ös lottó között,te milyen motort vennél először? "
Egy kis segítség kellene valaki nemrégiben töltött fel egy képet egy KTM es-torta volt rajta egy hegyet ábrázol mint egy Cross motor pálya úgy nézett ki nem tudjátok hol melyik topicban láthattam a képet? köszönöm fontos lenne ha valaki tudj kérem jelezze | válaszolok
a való világgal nagyon megakadtál
mi van vazzeg nem történik semmi?
Papír nélkül szerintem nem ér ennyit yoshi meg PC ide-vagy oda.
egy kis nosztalgia...
Bulizós éjszaka után az öreg motoros elkiáltja magát:
- Ezek a mai fiatalok milyen népség!
- iszákosak!
- rendetlenek!
- szerte szét szórták a törött sörös üvegeket!
- én meg szedegethetem a szilánkokat a térdemből és a tenyeremből.

- Miért vannak a természetvédők a bundák ellen, miért nem a bőrkabátok ellen?
- ?
- Mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint motoros vagányokat!

Harley-os motorozik a Kaliforniai tengerparton. Egyszer csak feje fölé kerekedik egy sötét felhő és megszólal belőle egy hang.
- Hallod-e te motoros?Mivel,hogy ilyen szolid,rendes motoros vagy és jól viselkedtél,így teljesítem egy kívánságod.
erre a motoros:-Hááát,őőő,izé, akkor legyen mondjuk, legyen egy összekötő híd Kalifornia és Korfu között,hogy ha netán unatkoznék,akkor csak egyszerűen át tudjak motorozni és napozhassak egyet.
- Na,de motoros!Kívánj inkább valami hasznosat,amivel az emberiségnek is hasznára leszel.
- Oké! Mondjuk:mi férfiak,valahogy nem tudunk a nőkön eligazodni,valahogy nem tudjuk őket megérteni. Szeretném,ha hallhatnánk a gondolataikat,hogy mire gondolnak mikor ránk néznek,vagy mire gondolnak épp szeretkezés közbe.
- Hallod te motoros,hány sávot is akarsz arra a hídra?

Egy Rocker 10 évvel ezelőtt hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kíváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyörű női búvár lépked ki a partra és megáll a Rocker előtt.
- Mondd, Rocker, mikor gyújtottál rá utoljára?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a nő a búvárruha egyik zsebéből elővesz egy doboz cigit, meggyújt egy szálat és a Rocker szájába adja.
- És mondd, Rocker, mikor ittál utoljára egy jó Whiskeyt?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a nő elővesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a Rockernek, majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyörű mell bukkan elő.
- És mondd, Rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól?
- Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy motor is?
ez bizony, csak már kikaptam a bundájából
újból....
http://www.motorozz.hu/img/forum/1318609_1.jpg
Ez az oroszlán?
ez meg engem
ez az oroszlán támadta meg Chuck Norrist
genyó
mármint a víz
a íz nagyon erős ital

azokat a bazi nagy hajókat is elbírja...
köszönöm szépen Ronáldó Vinetu
névnapod alkalmából
köszönöm szépen
akkor ezt még belinkelem. csak neked
http://youtu.be/axonIjMHeUU