Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú baszod, mán karácsony?

Mosmentelanyúl.
de rég röhögtem ilyen jót ismerős szituációk vannak benne
holaszomszéd, zalába'
most kiröhögtem a belemet bazdki nekikellet vagy 3x ugranom, mert nem láttam a könnyemtől
Nálatok is ez megy?

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.
- Hogy hívják?
- Kovács Gültem.
- Honnan ez a név?
- Amikor megszülettem, anyám azt mondta apámnak a szülőágynál: Legyengültem
Mire apám:
- Legyen.
A szőke pizzát rendel az étteremben.
- Hány szeletre óhajtja hogy vágjam? - kérdi udvariasan a felszolgaló - 6 vagy 12 szeletre?
- Hatra. Tizenkettőt úgysem tudnék megenni.
A kórház főorvosa telefonál az áruházba:
- Hány motorkerékpárt adtak ma el?
- Tízet.
- Nem értem... Hol a fenében kódorognak még hárman...
Vádlott:
- Bíró úr, én nem részeg voltam, csak ittas.
Bíró:
- Ebben az esetben nem egy hónapra ítélem el, csak harminc napra.
Elég furcsák az emberek, nem? Például, ha bemész egy könyvtárba, és elkezdesz kiabálni:"Ááááááá!", mindenki megbámul.
De ha egy repülőgépen csinálod ugyanezt, egyből csatlakoznak.
Nem, de legalább ződ .
Hmm....Értitek ti ezt?

oldalkocsi eladó
Hó eladó 2011-es megkímélt állapotban(még behullatós) égi tulajdonostól, hófehér színben sok extrával okmányok nélkül hobby célra. érdeklődni itt!
Ez az,örök hála.
Azt hiszem ez,de sehogy sem tudom elindítani.
Szerintem erre gondolsz
http://www.keptelenseg.hu/kept...
Sziasztok.Kicsivel régebben volt egy videó ahol egy terhes nőt vizsgáltak ultrahanggal,és közben a doki a szondát is betolta.Nem találom pedig meg akarnám mutatni az egyik havernak,akinek terhes a felesége.Ha tudnátok segíteni előre is köszi.
Mindenhez én sem érthetek.
Találtam egy gusztusos "indamail"-os háttérképet:
Figyelem, a hallás és látás súlyosan sérülhet a videó megtekintése alatt! 90 alatt megtekinteni szigorúan magas szesztartalmú ital mellet ajánlott... Isten Áldjon!
link
Ja és így a bankrendszer, egy "vicces" kis mesében magyarázva:

http://youtu.be/8-yRNEdl20o
Így működik pl. az IMF, röviden összefoglalva...ez egy kis részlet a Zeitgeist Addendum c. dok.filmből, amit lentebb is írtam.

http://youtu.be/T1O3FV7uLU4
faszául