Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod, a remény hal meg utoljára. Én is be voltam szarva nem kicsit, mikor 88-ban a hátamra rakták ezt az izét.
mégis mire gondolt?
Másik hülye.Kiképzés-2.
igaz nem vicc hanem a kö kemény igazság ma találtam megéri elolvasni

Eljött az a pillanat, amit soha nem akartam megtapasztalni…

2012… újév szuper minden anyám fizetési számlája a kezembe akadt, megis lepődtem rajta, hogy egyáltalán megkapta a 93ezer forintját mivel ez alatt szokott kapni habár nem sokkal, és ugye tudni kell, hogy ez még a 2011 decemberi fizetése volt, és itt kezdődik a baj. Mivel tegnap tudtam meg, hogy már nem lesz adókedvezmény ami anyánál 13ezer Ft-mínuszt jelent a 93ezerből tehát már 80ezer lesz a fizetése és ha még ez sem lenne elég délutános pótlékot se fog kapni ami megint 3ezer mínusz már 77ezer forintról beszélünk! Kérdem én aki 37évet keményen végi dolgozott és nyögvenyelősen elmehet majd 40év munkaviszony után nyugdíjba mennyit fog kapni nyugdíjat? és addig hogy él meg az ember szaros 77ezerből amikor fűtésszezonba csak alabol 30ezer a gázszámlánk? és még se villany se víz se stb… ja és még ugye nem is ettünk de minekis… később úgyis éhesek leszünk nem?

2. dolog ugye tipikus magyar család lévén kb 10éve felvett hitelünket váltottuk kb 3éve euro alapu hitelre. Tehát hitelt hitelre. Mivel ilyen megbízható az a Mi drága kis Forintunk a 3éve felvett havi euro alapján fizetett csekk majdnem 10ezer forinttal lett több, ja és IMF-el folytatott paródia után a tegnapi 321Ft euro egyes ellemzők szerint még lehet majd 380 vagy akár 400ft is. Ezek után én mint szaros 2.éves végzős felnőtt ember gondolkozzak azok, hogy maradjak Hőn szeretett országomba? Amikor kint külföldön az itthon keresett fizetésem legalább 3-4szeresét kapnám meg. Köszönöm, de sajnos nem

Ebből éljen meg az ember köszönöm 2012, köszönöm 27%-os adó, köszönöm mélyen tisztelt Orbán Viktor és az egész pereputtya
Kiképzés... .
Kínában:)
ennyit nem tudott magában tartani?
egy igazi kaksi kb akkora mint egy pufajka ujj
Ez már nagyon a kanyarban volt...sőt a célegyenesbe
így kell egy szarást 5másodperc alatt elintézni

http://youtu.be/cP9FYVwAvRA
Bár szerintem lehet csak ki akarta javítani a fugázást...a burkoló hanyag munkát végzett.
..
Nekem még régebben durtak egy ilyet hajnal 3 kor MSNen siri csendbe otthon gamer fülessel... a reakcióm kb 0,789865 mp alatt az volt hogy a fülest lebasztam a fülemről neki a monitornak és lenyomtam a hálózati kapcsolót :D aztán ujra minden és anyáztam bőszen!
hogy rohadj meg leugrottam az ágyról
Alien...
csepelen van ezekből egy rakat mindig
szoktam nézegetni a bravúrok nyomait
Fogynak....
Egy asszony férje kómában fekszik a kórházban,a feleség kitartóan virraszt mellette.Egyszer csak magához tér a férj int a feleségének hajoljon közelebb.Drága feleségem-mondja a férj-te mindig kitartottál mellettem mikor kirúgtak az állásomból,mikor csődbe ment a vállalkozásom,mikor elütöttek,mikor meglőttek,mikor megromlott az egészségem.Tudod mit gondolok?Te kurvára nem hozol szerencsét nekem.