Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.

Mi is megpróbálunk eljutni valahogy, de necces lesz.
Viszont jó szórakozást.
Megvolt a pizza?
Jó szórakozást a kiállítasozóknak!
Rendben, csörgök! Jóéjt
csörögjél akkor ha itt vagy, iszol egy kávét. Gabro is idegurul.
Oké! Szerintem már korábban odaérek, így nem a rajtra esek be. Aztán majd csak megismerlek titeket
Gabro fogja vontatni a babettákat!
a piros az, a koripálya előtt!
Valami babetta klubbal megy, vagy mi....
Ja, telószám mentve, enyém adatlapon.
Don't come easy.... Rendben, akkor nyolckor ott... hol is? Pár színnel jelöltem az általam lehetségesnek vélt csatlakozási pontokat
Remélem a lányok örülnek majd nekem, hogy a hatalmas testemmel zsugorítom a életterüket
Gabro magától megy motorral, vagy csak adtam neki egy löketet: feláldozza magát érettem...
Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
itt a számom.....

:D

a telefonszámom meg: 3O-6326569
na akkor reggel 8kor itt, most hivott gabro, hogy motorral megy, a hátsóülésen ülsz két csajjal.
A fórumot olvastam minden nap, nem tűnt fel, hogy átszervezés történt Szerencsére talpraesett vagyok, így meg tudom oldani, marad a tömegközlekedés Bár fogalmam sincs még, hogy mivel fogok menni Ne érezd magad kellemetlenül Majd összefutunk a kiállításon.
ööööööö.... el voltál tűnve mint az aranyóra, azt gondoltuk nem jössz.! Közben az Agg is máshova pártolt így az egyik kocsi ki lett lőve, a másikban meg 5-en vagyunk.

Most ez nekem kellemetlen egy kicsit.....
Holnap akkor reggel 8 a Rommer Flóris utcában? Várható költség, csapatbeosztás, érkezés, távozás időpontja?
1. Attila
2. Zsani
3. Fanni
4. Pistike
5. Agg....
6. &rash
7...Gábi
8........
Az enyémen pedig a régi van fent. :)
hát Szityu akkor már bajok voltak a fogalmazási képességeimmel!
De valami olyasmi akart lenni hogy félig vagyok,...pedig akkor már fullon v.tam.
Ez vajon mi? "féldortésosan"
ajjjjaj berúgtam az éjjel!
vazzeg.... állatok v.tok!
tudjátok mily jó így féldortésosan olvasni őrült magyar hozzászólást?igen finom!állatok v.tok. na de befejezem mert 2 óra múlva meló...
ezek együtt.... a színek az égen stb.
Naplemente? madárcsicsergés? gólyafészek? szentháromságszobor?
vagy mi a kendermagos fittyfene?
na, ne,,nincs az a bokor ami ne lenne ismerős békéscsabától sopronig..
mi a r@'kot tudsz nézegetni?