csekély német tudásom szerint elcsúszott egy pályán és a kavicságy sértette meg a sisak fényezését "rossz ómen"
Pluszba ad hozzá egy pin lock-ot és egy sötét plexit
mert most igy kettő van..és a feleségem nem hajlandó felülni mögém..
40-50körül eladom..nem létszükséglet úgyhogy nem akarom elpasszolni mindenképp..
kék-fehér és nemrég vettem meg hozzá a zajcsökkentő szettet ami csak magába 12e..
Hát ha nagyon magasról esett volna le, azért jobban látszana sztem... nem tudom... mégiscsak kevlárkarbon történet... bírnia kell.... de mit ír? Te tudsz németül, forditsd le, mert átmegyek!
De ha nem akarod magyarra, tedd át angolra, az is jó lesz.
Ezek a múltkor a látóterembe kerültek, azóta nézegettem őket. A Shoei mondjuk most elindult, de az X-lite sokáig 1 euros volt, most is csak 12-őn tanyázik, azért kérdeztem rá, hogy mi újság, mert grácul nem tudok, ez a netes fordítógép meg elég hervadtan muzsikál.
Na mindjárt megnézem azokat is.
sosem párásodok!
Guvasztom a szemem, de nem látom a képen a karcnyomokat!
Pluszba ad hozzá egy pin lock-ot és egy sötét plexit
40-50körül eladom..nem létszükséglet úgyhogy nem akarom elpasszolni mindenképp..
kék-fehér és nemrég vettem meg hozzá a zajcsökkentő szettet ami csak magába 12e..
S-es? az hogy? Olyan pici fejed van?
Mennyi a matek, lehet tudok rá vevőt!
Ja milyen szinű?
csak a helyes irányt mutatja meg..
Az aggregál meg a divatdiktátor!
De ha nem akarod magyarra, tedd át angolra, az is jó lesz.
Ezek a múltkor a látóterembe kerültek, azóta nézegettem őket. A Shoei mondjuk most elindult, de az X-lite sokáig 1 euros volt, most is csak 12-őn tanyázik, azért kérdeztem rá, hogy mi újság, mert grácul nem tudok, ez a netes fordítógép meg elég hervadtan muzsikál.
Na mindjárt megnézem azokat is.