Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeket hogy lehet megvenni? Elutalom a pénzt aztán kész? Vagy ez is Paypal?

....őőőő kifizetted azt a kenyeret, amivel sunnyogtás a Spárnál?
Ok, kösz. Azért is kérdezlek, mert nem akarom, hogy kibírhatatlan legyen a viselése. Inkább picitt drágább, de élvezhető legyen viselni.

Amúgy nem nekem lenne.
Megy a körömlakkomhoz.
vigyázz, koreai gagyi, onnan küldik, bal oldalt állítsd be location: US only
csini leszel benne, de derékban nem lesz egy picit szűk?
Ja azt nem írtam ki, hogy ezt néztem ki, ez jó minőség? Ez lett volna a kérdés még. Under-t is keresek.
Köszi szépen, tudtam én, hogy jó, ha tőled kérdezek.
válassz minőségit, pl under armour
Nem, sőt kifejezetten olcsó.......Ha jól tudom 50 dolcsiig nem kell vámot fizetni mert ajándéknak minősül vagy ilyesmi.
olcsóbb, vám nincs, max ÁFA, de ezek kis értékűek, ezért valószínű ÁFA sem lesz, kb 10 nap alatt megérkezik
17 dodo egy alsó aláöltözet,ideszállítva..nem tűnik túl soknak..
Ohh.....

Kicsit nagy választék. Onnan nem drágább? Mármint posta vám akármi még.
USA-ból vegyed
base layer
Tudnál segíteni, hogy hol keressem e-bay en az alsó ruházatot (bőrruha aláöltözni valót). Mert lefordítattam németre de azt írja mindig, hogy funkcionen valami, de arra nem dobja.

Kösz.

Üdv,

B.
áh...nem tudtam gurulni..ezer volt a dolgom..
majd talán holnap..
Nem olyan régen mikor a motort mostam magasnyomásúval kaptam egy olyan sampont amiben volt egy adalék ami meggátolja a folthagyást. Azt nem tudom, hogy ezért lett-e szép, lehet csak a vízminősége. De nem töröltem le és pöpec lett.
Én profi vagyok vazze! Csík sehol! Most jöhetne a pasztázás, csak mennem kell korizni.
húzzál le két gyertyapipát, nehogy perec legyen!
huu. én régen megvoltam hülyülve a kocsimosásért, de ez a fekete már 3 éve megvan, azóta mosatóba járok, képtelenség megtörölni normálisan, össze vissza csikos lesz!
Ilyenkor a 10 fok kocsit mosni jó idő! Legalább nem szárad rá a sampon, meg a vízkő! Szép is lett a kocsim!
Bár ha nem lenne kivonatva a motor, akkor most mehettünk volna együtt!
10 pont a sipka..! Ma lehet le is tesztelem
Süt a napocska, 10fok van,mi kell még..?
olcsón megveszem magamnak, belehízok
Jó reggelt! Én az ejjel leszedtem, köszi!
kellenek esetleg még régebbiek? Valakinek? Vagy egyáltalán kellett ez vkinek?