lehet csak az én szememnek hitvány de nagyon pixeles volt amikor belenéztem
ahhoz a stabilizátoros fittyfenéhez nem értek
filmezéshez meg valami giroszkópos lófenét is emlegetett amivel forgatni is lehet a gépet
Szerintem nem kell vennie olyat: a vázban az érzékelő is 5 tengelyes eltolásos stabilizálással rendelkezik, az objektív meg optikai stabilizátoros. Mindkettő egyszerre (is) képes működni.
Dehogy hitvány az a kereső - csak be kell állítani. Még a képfrissítés frekvenciája is szabályozható.
Ismerkedjen, bíbelődjön sokat a géppel - akkor ki bírja majd tudni használni a brutális képességeit.
van jobb is csak az nagyságrendekkel drágább
ezután már nem egy millás szint különbségek vannak
amúgy a canonnal egyszerűbb volt fotózni, hiszen az volt előtte is neki
a sonyn meg sokkal több gomb meg egyéb biszbasz van
amúgy a kereső elég hitvány rajta és a markolat is lehetne kicsit nagyobb
az obi egész remek félholdnál már szinte nappali fotókat csinál minimális zajjal
a gyors expókra leszek kíváncsi
meg majd valami ilyesmi kacatot kell venni hozzá https://ipon.hu/shop/termek/dj...
a jobb olajszűrőknel meg van nút a végén és pl a sarokcsiszoló kulcsával le lehet szedni
csak a gépjárműipar szopatja a népet...
bár ott meg többnyire olyan a vége hogy egy rávaló kupakkal meg lehet fogni
Hát ebben semmi különös nem volt, fele teljesen elterjedt szerszám a másik fele meg faxság.
pl. az olajszűrőt 1x azzal a csápos valamivel veszi le (azzal szinte lehetetlen) máskor meg a láncos leszedővel (ami kb. 10x akkora erőt tud kifejteni) szóval döntse már el az a qrva olajszűrő, mennyire van meghúzva 😁
Hát igen,nagy valószínűséggel neked nem volt itthon kapcsolatrendszered mert olyan idióta vagy hogy mindenki került.Idegenbe,gályázó migráns rabszolgának meg idiótán is jó vagy.Na ez a különbség köztünk.
az osztrákok buzik, 25 ezer volt helyett nekik csak 15ezer voltra tellik aztán aki oda is jár azokon a mozdonyokon spéci trafók vannakm úgy tűnik a váltás nem sikerült
Aha, mert aki a kapcsolatrendszerei nélkül, idegenben boldogul, az kevesebb, mint aki abban a környezetben boldogul, amibe beleszületett? Én nem akarok úgy élni, mint te, meg olyan ostoba sem akarok lenni. ez a különbség köztünk!
ahhoz a stabilizátoros fittyfenéhez nem értek
filmezéshez meg valami giroszkópos lófenét is emlegetett amivel forgatni is lehet a gépet