én csak elörtem volna az autós kezét, meg pár bordáját stb
és kifizettettem volna a kárt plusz a munkából kieső pénzt meg egy kis fájdalomdíjat
15 év egy faszság.....az idiótákat nem rettenti el
de ha nyilvánosan meg van korbácsolva azt a hülyék is felfogják hogy fáj
Én csak lighteosan mert érték volt a motoron ! A Bakonyba meg a rend őrei voltak aktívak , hol erre hol arra leálltak mérni egyet , aztán megálltak a parkoló alján , és szépen díjazták a rídereket akik alul bekanyarodtak balra a tilosba ! Amit nem is értettem , jól láthatók voltak , lejjebb két kanyarral van lehetőség megfordulni , de nem a rídernek be kell a tilosba fordulni a rendőr orra előtt , mit is csinálhatna mást , mint ellenőrzés alá vonja a vasat és könyvel !
A másik , már megint fekete a hétvége , négy ríderről tudok én a hétvégén akik elhunytak ! Az idei év amúgy is elég szarul alakul ez ügyben !
mert dagadt vagyok mint egy léggömb, kissé elszartam a tömegelést aztán vannak bajok
meg az állóképességnek is jót tesz
a motorozás nem igen izgat, hetek óta be sem volt indítva
hajlamosak vagyunk elfogultnak lenni
nem azért mondják ám ezeket mert álmikban megcsípte őket a bolha.......
és kifizettettem volna a kárt plusz a munkából kieső pénzt meg egy kis fájdalomdíjat
15 év egy faszság.....az idiótákat nem rettenti el
de ha nyilvánosan meg van korbácsolva azt a hülyék is felfogják hogy fáj
A hozzászólások már megint...
A másik , már megint fekete a hétvége , négy ríderről tudok én a hétvégén akik elhunytak ! Az idei év amúgy is elég szarul alakul ez ügyben !
meg az állóképességnek is jót tesz
a motorozás nem igen izgat, hetek óta be sem volt indítva
Akinek van valami ne tartsa magàban köszi
-Félévkor az osztály 50%-a meg fog bukni!
Erre megszólal Rikárdó:
-Nem is vagyunk annyian!