Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod...otthonszülés
Na ez se rossz
Én azt hittem mást jelent az a rövidítés.... Lehet Menni a Picsába
Lehetne az lmp is lehet magyarország palesztína
Ne keverd bele mindenbe a buzikat,ez nem az LFP....
A meleg üzemekről nem is beszélve.
Én is szeretem a távmunkát.... Jó távolról nézni,hogy valaki dolgozik
Ezért örülök én a távmunkámnak: én csak szopok a rengeteg melóval (sokszor este 9-10-ig is, meg hétvégén is), de legalább nem b@szogatnak....
Semmi probléma a munkahelyi szexuális életemmel. Egész nap b@szogatnak és szopok.
Megint estek a benzinárak!
Reggel 7órakor még sütött, most 9-kor be van felhősödve! De talán délnyugat felől kitisztulhat, bár arrafelé is látszik a tiszta rész mögött a felhősáv! Hiába ez még csak március , de reménykedek! Bár a reménytől nem lesz derült ég!
Nyalogatják páran ha van okuk rá, ha nincs a lelkük sérüléseit ! Hadd legyen meg az örömük!!
Igen olvastam.Köszi a választ.Remélem az lesz a gond.Teljesítményben nincs észrevehető különbség.Pár hete kezdődött a hiba.
Talált.
Már írtam Neked, hogy talán szelepszár -szimering gondja van!
Párat én is agyoncsaptam! Csak Te ügyesebben pusztítottad őket! Gondolom ezért ér a szád a füledig!!
Na már sikerült bogarakat gyűjteni...
Sziasztok.Olyan gondom van,hogy a motorom közép fordulaton(max7000-ig) kissé kékesen füstöl de nagyobb fordulat tartományban ez eléggé magnő és az 1-es hengerben a gyertya olajnedves de a többiben szép kiégett!A kis tartományban az 1-es is öntisztult száraz!Milyen hibára utal a jelenség?Köszi a segítséget!Továbbá ha alapjáraton jár vagy egy adott fordulaton üzemel és húzok egy nagyobb gázt akkor kidob egy nagy füstfehőt és utánna lecsökken a füstölés minimálisra de látható!
Keresni foglak, kérlek írj egy e-mailt amikor biztos lesz, hogy jössz, és hogy mikor , hány órakor várjalak !
április 8 Badacsony,jótékonysági stunt. tervezem odaérni. akár össze is futhatnánk...
Köszönöm szépen!
Megtaláltam, válaszoltam!
A Jó Isten áldjon meg, vagy 4-5 apró gyerekkel, hova küldted azt az üzenetet??
Küldtem üzenetet.