Nekem meg volt Lengyel motorom Pony álnéven ! Voltunk vele Vácon , Debrecenbe , Egerbe , Balatonon sokszor ! Mai aggyal nem hiszem hogy bármelyiket is bevállalnám ilyen jószággal ! Bár a baba kékkel eljárok melózni egy csavarhúzó nélkül ! / 1km / Az is igaz hogy most már fél éve minden nap !
Igen, persze. De nem egy japán cucban a 25d éves gépeimben is minden eredeti volt...
Pl haver fiat kocsijában 40 ezrenként féltengely szimering csere, nekem az astrában 200felett is gyári van, de a fiatban a hf tömítés is szétment x évente....
Motorokat nem tudom csak a 80as évek elejéről volt olasz motorom az bírta rendesen
Egy tömítés elfos6tja magát bármiben bármikor. Régóta állt már használatlanul eü.okok miatt aztán vette ugye a másik lovát barátom így ez csak állt egy helyben használatlan. Ha kész lesz majd kicsavarom mint a citromot, ezután nem lesz nyugvása, nagyon teccetős és hát ja nem a 620as...
Mondjuk ez nem is érhetett váratlanul. Az olasz dolgok inkább szépek mint jók.
Aki evvel megtanul együtt élni az boldogan motorozik amikor jó a technika.
Nagyon feszült vagy mostanában csigalom nyugavér. Nekem megellett a technika amit most vettem mégsem vagyok idegállapotba. Mondjuk a szombati napot kihagyom így, azért azt sajnálom.
De ez valahogy csak kialakult
Pl felénk egy őstermelő mindig baszakodott a motorosokkal, aztán kiderült hogy előtte szétugrálták a vetését valami motoros hülyegyerekek csapat
ez különösen jellemző az origo liberális, magyar és életgyűlölő olvasóira. irigyek, csorók, mindenki halljon meg, főleg a motoros.
van elég sok videó youtube-on, az egyiken az öreg szomszédja ecseteli hogyan fenyegette az öreg sörétes puskával, aztán már előtte is gázolt motorost készakarva, szal a 15 ev az nem véletlen. sajnos sok ilyen ember van, azt nem értem ezek minek élnek, azért, hogy megkeserítsék mások életét? sajna a természetes szelekció már nem a régi
A háromrészesnél mindegy , hogy pakolod be az áteresztőt , mert felette van a lehúzó , az egyrészesnél a csónak alja van felfele , és ez a gyűrű egyben a lehúzó is !
Pl haver fiat kocsijában 40 ezrenként féltengely szimering csere, nekem az astrában 200felett is gyári van, de a fiatban a hf tömítés is szétment x évente....
Motorokat nem tudom csak a 80as évek elejéről volt olasz motorom az bírta rendesen
Aki evvel megtanul együtt élni az boldogan motorozik amikor jó a technika.
Ebből megint fikázás lesz...
Pl felénk egy őstermelő mindig baszakodott a motorosokkal, aztán kiderült hogy előtte szétugrálták a vetését valami motoros hülyegyerekek csapat
van elég sok videó youtube-on, az egyiken az öreg szomszédja ecseteli hogyan fenyegette az öreg sörétes puskával, aztán már előtte is gázolt motorost készakarva, szal a 15 ev az nem véletlen. sajnos sok ilyen ember van, azt nem értem ezek minek élnek, azért, hogy megkeserítsék mások életét? sajna a természetes szelekció már nem a régi