vannak jó helyek......vagyis inkább úgy mondom hogy szinte mindenhol lehet inni a parton
de van pár jobb hely ahol van sok fa elfér a sörsátor meg a bográcsláb is
van ott egy birkáshodály a felügyelővel akartam beszélni, hátha pár kanna borért lekaszálná néha a füvet
de teljesen kihalt minden, pedig múlt évben volt mozgás arra
Látod baszki kell a dukátti meg a béemvé aztán örökké dolgozol hogy győzd fizetni a fenntartást
Én a héten még egy percet se voltam a melóhelyen csináltam egy pihenős hosszú hétvégét.... ma azért kicsit kimozdulok mert péntek óta ki sem léptem a házból aztán kezdek unatkozni, faszán süt a nap nézek valami peca helyet ahol nyáron be tudunk rúgni
Szeva
Köszi, majd igyekszem nem lefektetni a vasat
Már az első métereken érezhető volt ,h mennyivel hegyesebb profilú az új gumi, gyerekjáték döntögetni
4. Henger szivó szelepnél kellett állitani mert 2 századdal eltért, de a hangja is mint a bársony
Csak jönne már 20fok
Üdv az úraknak
Végre fent vannak a tapadós sexy gumák
Még így is h van rajta majré rendesen (3km mentem vele csak) ku@ jóóó
Fullánkos meg tipi topi
7végén meg esőt igérnek
Akkor a fotón ágyúkat felszerelem
Hogyan lehet módosítani, illetve törölni a fórumon egy hozzászólást? Előre is köszönöm!
Nyugi jön a jó idő, addig is legyél türelemmel, nehogy szopoda legyen a nyaloda dologból!
de van pár jobb hely ahol van sok fa elfér a sörsátor meg a bográcsláb is
van ott egy birkáshodály a felügyelővel akartam beszélni, hátha pár kanna borért lekaszálná néha a füvet
de teljesen kihalt minden, pedig múlt évben volt mozgás arra
Én a héten még egy percet se voltam a melóhelyen csináltam egy pihenős hosszú hétvégét.... ma azért kicsit kimozdulok mert péntek óta ki sem léptem a házból aztán kezdek unatkozni, faszán süt a nap nézek valami peca helyet ahol nyáron be tudunk rúgni
Köszi, majd igyekszem nem lefektetni a vasat
Már az első métereken érezhető volt ,h mennyivel hegyesebb profilú az új gumi, gyerekjáték döntögetni
4. Henger szivó szelepnél kellett állitani mert 2 századdal eltért, de a hangja is mint a bársony
Csak jönne már 20fok
Végre fent vannak a tapadós sexy gumák
Még így is h van rajta majré rendesen (3km mentem vele csak) ku@ jóóó
Fullánkos meg tipi topi
7végén meg esőt igérnek
Akkor a fotón ágyúkat felszerelem
Nahh majd pénteken koptatom tovább