Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fújd. de van úti fújóm vihetek belefér a kis tatyóba
Akarom mondani fújni, baca meg a tudatlan teloja
Fuxot kène fűjni, vagy pasztázni
Szervó Cefi! Akkor holnap talántoszunk...
Köpin már irja a 8.-át, hát ha nem leszünk nedvesek
Jóètvágyakat mindenkinek, üdv az úraknak

Nekem mèg tüzes egy kicsit, szóval fújhatom
Azlessz.
Amúgy asszem kéne áztatni.
Cseréld ki csak áztasd be előtte egy napot
Kuplung enyhén csúszik 1.-ben rátéve a borzasztó erőt........amúgy minden kafa és örülünk.
Szevasz Papa helyzet?
Örülünk, Vincent?
Örülünk, Vincent?
Jalantem még bazi hideg van reggel motoron.De jó...........legalább felfrissülök.
Ügyesek reggelt.
ha legközelebb arra jársz (és nincs lövészet) érdemes felmenni az erőmű mögött lévő Baglyas hegy tetejére vagy Csór irányából vagy hátulról, onnan gyöngyörű a kilátás
Mielőtt ezeket a durvaságokat elkövetnéd, nézd meg a frankót! Ez egy felgyorsított szar. A hang sincs szinkronban a képpel. Az Audis szépen megvárja a szélső sávban gurulót, hogy kimenjen előle. Semmi levillogás, anyázás. Egy kis vadulás kulturált Brazil módon.
Ahogy elnézem,valami szovjet gyakorlótér lehetett valamikor.....
Igen ott van!
ez kint van a tési út mellett nem? jó kis környék, főleg endurózni, mert az főutak elég szarok.
Hajaj, de még mennyire mentem! 362 km lett a tegnapi kanyar, de egy picike terepezésnél (lefelé az emlékműtől) f@szán becsípődött a rossz derekam: egy "élmény" volt utána hazáig jönni.
Alatta a hozzászólás.

Erről "pofázok" Gyulafirátótiként, folyamatosan. Ez a szakasz VERSENYPÁLYA a motorosoknak. A Rátót-Veszprém szakasz is. Tegyen végre valamit a rendőrség !!!!!!!!
Egy telitankot mi is áfadtunk az ózonnak , így legalább már a friss lé van a tankban ! Sajna Gyulafirátót elött egy rídernek nem adta ki , nem tudjuk mi törtènt , a jard őrizte a roncsot , meg a kupacba rakott felszerelést . Hideg volt néhol árnyékos részeken , hatan mentünk Csesznek , Füred Tihany meg vissza . Volt pár autós akinek teljes dráma van a fejbe , és irritálja a motoros . Néha félni kell tőlük , olyat előzött ránk amit motorral mi nem vállaltunk be , aztán megérkezett a szembe jövő , szerencsére lehúzta a padkára , mert megkaptuk volna mindkettőt , de mindennek van pozitív oldala , legalább kimelegedtünk egy pillanatra !
Azé Te tucc éni...