Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Assziitem Mingyá hányooo
Neked má reggelt koma

Már az ágyikomba pihizek

Alvás van, cakát mindenkinek
Minnyá 3om
Szép jó estét kívánok nedves motorostársak! Remélem aki ma menni akart a géppel, az tudott ! Tökig volt a 76-os is motorossal pl.
sziivesen kirugdalnam a szart is az ilyen puhapocsu kis gecibol. egy dolog mocival szlalomozni de kocsival mar mas teszta
Például!
Egy felújító üzem , ahová egyenként vagy kettesével viszik javítják és ellenőrzik. És magyar emberek keresnének rajta !
TMK műhelyre gondolsz...?
Nem hiszem, hogy nem lehetne ide egy felújító üzemet magyar munkásokkal és amit lehet magyar alkatrészekkel!!
Áldassék a zorbánviktor meg a a fiatal szovjet mérnökök
Nem elég , hogy a pénzt felvették mit akartok, még jó is legyen amit összetákoltak?
Valaki csak benyelte azt a 67 milliárdot érte....
nem hinnám hogy a metrü festő ember fogja az atomerőmű vezetékelését csinálni
amúgy azt kellene tudni mit újítottak fel és mennyiért, mert láttam pár vasúti gép felújítást, kb az ecsetgenerál szakszó a leg jellemzőbb rá
üdv! a sportmotor admin elérhetőséget tudja valaki? ha tudja valaki privát üzenetben kérném köszönöm!
4 percnél kétütemű diesel, de van még később is, vezettem 54'-es kétütemű krazt, gyorsult ahogy egy normál diesel-től nem várná az ember főleg nem olyan öreg géptől: http://youtu.be/-BE476MvO_g
Adja magát, hogy a mentésre kell kattintani, de akkor mégsem Köszi!
Szeva! Miután kiválasztottad a kèpet NE NYOMJ A MENTÈSRE!!!!!! lehet 1x 2x probálkozni kell
Simán belehet.
Tudja-e valaki,hogy mi a bánatos pöcsömért nem lehet profilképet beállítani?
Nem vagyok én boxos!
Csak attól tartok , hogy a másodiknak nagyobb a valószínűsége!
költözz a kalahári közepébe, meleg is van és viszonylag ritkán esik
Inkább az eső mint az életszínvonal szevasz Józsi hozzad mán a meleget isten éltessen utólagosan is!
Én néha szoktam biztatni,hogy essen.... Mondom magamban,hogy es es!
Pálinkás szép jó estét az Uraknak! No és Allah növessze hosszúra és keményre igazhitű motorosok ! Ma itt eléggé tűrhető idő volt, remélem holnap sem es az eső!!