Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hiv fertozes szerinted valos?
Hat, osszevissza beszelsz, hal istennek portaskent a lőtérit se erdekelsz.
Szerintem még a két százalék sem lenne meg.
Arra írtam ezt?Szerintem nem.
Joval kevesebben kizárolag, mint ahogy számolják.....
Agyevo virustol?
hisz meg elsz.
Lassan masodik honapja, nincs eselyed, talan annyi hogy almomban medvekkel birkozom a tajgaban es mindig nyerek.
Azért kíváncsi lennék egy valós statisztikára hogy mennyien haltak meg miatta.
Agyevo virus ellen?
Mind ehenhalt benne.
Hasonloképp vélekedek ha a mutáns a torkodon akad
Épphogy nem, mert nem patkolt el időben.... ..... most meg már nem érdemes, jobb ha beoltatja magát.
Csak tibicsokit hozd az utolso erőddel.
Aze azt veszed hogy felolem mindegy hogy gatter leszel vagy sem ha elkapod a takonykórt?
Pipi a hös?
Influenza ellen se rohanok minden évben oltatni. Ráadásul mostanság nem hiányzik egxetlen vegetácioban töltött nap se a mellékhatásoktol.
Azért gondolj bele, ha véletlenül elkapod ezt a kórságot és megmurdelsz, milyen ciki lesz már, így a legvégén, "szezon után" jött össze a dolog. Az elején még hősként vonultál volna be a történelembe, na de így?!
Kétféle van alapbol. A párhuzamosan kötött radiátoros meg a soros. A sorosnál muszáj egy megkerülö csövet beépiteni arra az esetre ha kizárják a radiátort, mert akkor mindenhol elmegy a fütés.
Lehet.
meg inkább ők hulljanak el, ha kiderül, hogy mégse olyan jó az a szuri
lakásomról vitatkoztok Nem értek hozzá most vettem az viszont tény, hogy eddig ahol távhőm sehol nem egyforma
Tévedés....csak nem rohanunk ész nélkül az agyatlan tömeggel......oltakozzatok hogy nekünk ne kelljen....
Hány ilyet fényképezzek neked? Házgyári megoldás. Nem kókány.
Ez is miattatok van Se elvetélni nem szeretnék se meddőnek lenni a menstruációs zavarokat meg pláne nem szeretném.
qrva jó,hogy nekem kell hordanom maszkot miattatok beoltottak miatt.
Na jó, te valóban nem....
a testem a kicsi