A lázadás mindig gyönyörű: én is így kerültem bele az egészbe. A suliban mindig arról ábrándoztam, hogy híres graffitiművész leszek, úgyhogy neki is álltam graffitiket rajzolgatni a füzetembe. Ha szorgosan írogatod a házikat, miközben a füzet hátuljáról graffitivázlatok masíroznak elő, előbb-utóbb a kettő találkozik valahol középen. Ebből pedig az lesz, hogy graffitik fognak feltűnni a törijegyzetek mellett. Ami aztán teljesen megváltoztatja a történelmet.
Egy nagyon közeli ösmerősöm és a kollégái munkaügyben kint voltak franciában repülővel, majd olaszban, majd közúton szlovénián keresztül haza.
Írd és mond SENKI, SEHOL egy büdös szót sem szólt hozzájuk!
Sem teszt, sem papírok (vittek bőven), sem semmi!
Miközben az említett országok szétszopatják a saját polgáraikat!!!
szar ezt leírni de inkább haljon ki 10-20 ezer amúgy sem túl hosszú életű mint az egész ország álljon romokban évekig
ezt mondom úgy hogy apám 75 éves teljesen "jól" van de magas vérnyomás, cukor, és 2 féle szarral inhalál naponta többször is
szóval ha megkapja jó eséllyel ez lesz az utolsó betegsége
és még mindig azt mondom apámat kell bezárni és nem az országot megbénítani a faszságokkal
amugy apámék felfogták ennek a lényegét, és otthon maradnak a seggükön
pl temető látogatás tegnap volt boltba mi járunk gyógyszer telefonon rendel stbstb
csak a nyuggerek java része olyan kirlátoltvagyú miht egy 3 éves hiába mondasz nekik bármit ő csak a 1 bites agya áktal kigondolt dolgokat hajtja végre
Írd és mond SENKI, SEHOL egy büdös szót sem szólt hozzájuk!
Sem teszt, sem papírok (vittek bőven), sem semmi!
Miközben az említett országok szétszopatják a saját polgáraikat!!!
ezt mondom úgy hogy apám 75 éves teljesen "jól" van de magas vérnyomás, cukor, és 2 féle szarral inhalál naponta többször is
szóval ha megkapja jó eséllyel ez lesz az utolsó betegsége
és még mindig azt mondom apámat kell bezárni és nem az országot megbénítani a faszságokkal
amugy apámék felfogták ennek a lényegét, és otthon maradnak a seggükön
pl temető látogatás tegnap volt boltba mi járunk gyógyszer telefonon rendel stbstb
csak a nyuggerek java része olyan kirlátoltvagyú miht egy 3 éves hiába mondasz nekik bármit ő csak a 1 bites agya áktal kigondolt dolgokat hajtja végre
Te rettegő szaros férfi !