Bele kéne tenni az ilyen rohadékot az alapba.
Manapság úgy indul az építkezés hogy letesznek egy villanyoszlopot, villanyórát, a tetejére meg GSM internetet kamerával.
Tőlem csak bontott téglát lopott a 2 házzal odébb lakó nyugdíjas rendőr.
Igazából a kár nem nagy, elvitték a kőműves új talicskáját és ami belefért csempét a jobbikból (6 doboz) és előkészítették a laminált padlót a kerítés dzsindzsás részéhez, de azt otthagyták, ami rosszabb, hogy az új bejárati ajtót verték szét, abból ma vettem újat, de még míg be nem költözünk addig a régit összehefteltük ha még egyszer jönnek akkor azt verjék megint szét. Tehát amit vittek nem ért annyit mint ami kárt okoztak viszont ma pakoltunk, elhoztunk minden mozdíthatót onnan és csak az kerül oda amit aznap be is építenek.
egy ismerősék úgy jártak hogy építkezni akartak, megrendelve-kifizetve a beton mixerrel szombat reggelre
kiásták az alapnak a gödröt azon a héten, pénteken jött az ács körbezsaluzta, szombat reggel meg mentek hogy várják a mixert és akkor vették észre az összes zsalut ellopták az éjjel
Igen,az oktató aszondta hogy mindenre lehet számítani ami az adott útszakaszon előfordulhat.
Bicikliző fehérelefántok hátán táncoló kisegerekre nem,de sárra lehet számítani.
így is lehet
csak akkor sokan nem termelnének, vagy ha igen drágábban
amúgy erre találták ki régen a tsz időkben higy a földes út meg az aszfalt között volt pár 10 méter nagy köves rázó szakasz
ott egy része lepotyogott a maradékot meg le tudta vakarni
most meg felhajt az útra és többnyire csak ott tudja vakargatni
amugy én még gazdag parasztot nem láttam, olyan van hogy földesúr és gazdag, de aki a háztájiban tolja 30-50 hektárakkal se mondhatni gazdagnak
mobdjuk én nem sajnálom tőlük tiszta szopás amit csinálnak aztán a kereskedelem 0 rizikóval elteszi a hasznot
Van az a szabály hogy az út és látási viszonyoknak megfelelően kell vezetni,tehát ha látsz sarat,ráteszed a lábacskádat a fékre és lassítasz.
TARTSD be EZT a szabályt.
Ok, minden tisztelet annak aki megérdemli, de mondjuk szépen haladok az előírttal és sikeresen elcsúszok a felhordotton és kamion alá szédülök, vagy kamionnal csúszok meg és a szembe sávba gyalázok le egy ártatlan óvodás csoportot (őzikékkel súlyosbítva!) óvónénistől akkor gondolom és vagyok a hunyó a nem az útviszonyoknak megfelelő közlekedéssel csak hát akkor itt jön be az, hogy kell-e számítanom beláthatatlan kanyar előtt, után, közben vagy akár csukott szemmel szépet álmodva a vastagon felhordott sárra?
Manapság úgy indul az építkezés hogy letesznek egy villanyoszlopot, villanyórát, a tetejére meg GSM internetet kamerával.
Tőlem csak bontott téglát lopott a 2 házzal odébb lakó nyugdíjas rendőr.
kiásták az alapnak a gödröt azon a héten, pénteken jött az ács körbezsaluzta, szombat reggel meg mentek hogy várják a mixert és akkor vették észre az összes zsalut ellopták az éjjel
Vittek valamit?
Bicikliző fehérelefántok hátán táncoló kisegerekre nem,de sárra lehet számítani.
csak akkor sokan nem termelnének, vagy ha igen drágábban
amúgy erre találták ki régen a tsz időkben higy a földes út meg az aszfalt között volt pár 10 méter nagy köves rázó szakasz
ott egy része lepotyogott a maradékot meg le tudta vakarni
most meg felhajt az útra és többnyire csak ott tudja vakargatni
amugy én még gazdag parasztot nem láttam, olyan van hogy földesúr és gazdag, de aki a háztájiban tolja 30-50 hektárakkal se mondhatni gazdagnak
mobdjuk én nem sajnálom tőlük tiszta szopás amit csinálnak aztán a kereskedelem 0 rizikóval elteszi a hasznot
TARTSD be EZT a szabályt.
a
t
y
i
k
v
a
g
y
t
o
k
És igen, van szabály: csak éppen be kellene tartani / tartatni - a többség érdekében.