Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem biztonságosabb: az ős Swift nulla (!!!) csillagot ért el amikor tesztelték (nem hivatalosan, nem találsz róla NCAP adatot - pedig összetörték), a Thaliát ugyan nem tesztelték, de a vele szerkezetileg teljesen azonos Clio 2 három csillagot ért el anno. Aztán a Renault ráfeküdt a biztonság témára és azóta MINDEN autója hozza az 5 *-ot. Szóval nem biztos, hogy a Volvo a legbiztonságosabb.

Az új Clio (mint az enyém) tavaly nem csak hogy 5 csillagot kapott, hanem kategóriájában (supermini) az összes ötcsillagos kisautó között a legmagasabb pontszámot érte el. És ezt a full-fapad verziója is tudja.
Itt két ember nem hülye .
Az egyik én vagyok ,a másik meg Sidious !
Nagyon szórakoztatóak és nevetségesek a találgatásaitok !
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy egy Volvo XC90-et kéne tartanom, mert a Thalia sajnos nem sokkal biztonságosabb, mint egy ős Swift. Ha már karambolozok egy ilyen szukafattyú miatt, legalább a részeg dögöljön meg, ahogy összezúzom a szarját azzal a harckocsi Volvo-val.
Te vagy a nyomorult !
Egy buta ember vagy ,aki tele van keserűséggel !
Ne beszélj így egy nővel te kotorék !
Tisztelj !
Na már két nickkel.is tolja a nyomorult
8 általános is elég hogy jobban keressen mint te ?
Akkor most ki is a hülye ?
Te nagyon hülye, Teee!
Hova is mennél ?
Templom egere !
Neked az IQ-d !
Kevés jutott !
Én vagyok én ,te vagy te.
Ki a hülye?
Én? Vagy TE?
Helló ! Kissé késve a horgászautó témához javaslom a Hyundai Santa Fe-t. Nézz utána a paramétereinek!
Miért sínra? Canton az Usaban van!
Köze nincs hozzá! De itt mindig remek nyomozók voltak!
Pár év s minden régi gyártó sírni fog!
Nem kellett volna kivinni a technológiát!

http://youtu.be/4oJrWsK-LY8
Húzzon egy ekenyomot, azért biztosan nem lövik fejbe
MABISZ
Mivel nem volt jogosítványa, nincsen biztosítása, részeg volt, engem érdekelne , ilyenkor ki téríti meg a vétlen félnek a kárt??
Ennyi jogsi nélküli részeg baromállat vezet?!

https://index.hu/belfold/2020/...
szakmunkásbajusz
Ja, azt nem láttam
Abban benne van valóban, de valaki csinált egy egyképes galériát, amiben egy képernyőfotó volt
Hir, nem galéria. Az összefogás ereje
Motoros 33. Ö tette közzé