Pont erre írtam, hogy a sárfelhordás más, az valóban probléma. Arra lehetne egy ellapított végű betonvasat tartani, amivel a főútra felhajtás előtt a gumikról 1 perc alatt letúrják a sár java részét, ahogy az a nagyon kis % jelenleg is csinálja.
Már hogy volna más a sárfelhordás? Ívesen szarnak mindenre a traktorosok, mert még baleset okozása esetén sem büntetik meg igazán őket - ez Magyarországon bocsánatos bűnnek számít...
Ha te kitöröd a nyakadat motorral (vagy autóval esel az árokba) a felhordott sár miatt, akkor téged hoznak ki hibásnak, hiszen nem az útviszonyoknak megfelelően vezettél.
De ha egyszer ilyen ortó bugyutaságot témázol, hogy 1 millió hektárnyi területet feltölteni, tarra vágni és mg. szerviz utakat csinálni?
Én inkább örülök a friss kenyérnek és a munkájuknak, köszi.
Szólj már a postásnak is, hogy drónnal hordja már ki a levelet, mert 1 percig elállja a biciklijével a kapubejáródat...
Szerinted az a 2,5-5 m-es sáv akkora kiesés lesz, "jájájájáj mindéhenhalunk!" De aki nagyon siet, és még nem reggelizett az menjen gyalog! A helyre úgyis csak tavasszal, és ősszel van, szükség és elég a városban mászkálni kelljen kicsit , látható , hogy akkora seggek hömpölyögnek a járdán mint egy vizilóé !
Szerinted az a 2,5-5 m-es sáv akkora kiesés lesz, "jájájájáj mindéhenhalunk!" De aki nagyon siet, és még nem reggelizett az menjen gyalog! A helyre úgyis csak tavasszal, és ősszel van, szükség és elég a városban mászkálni kelljen kicsit , látható , hogy akkora seggek hömpölyögnek a járdán mint egy vizilóé !
A sárfelhordás más, de ne ostobázd már az mg. gépkezelőket meg akard már a fél országot szerviz föld utak kiépítésére kényszeríteni. Gondold már át miről hadoválsz...
Főleg te, aki már csak hóbortból poroszkál néhány ezer km-t évente.
Fuuu heeee öreg Sámán, számold már ki, ha minden gazda lecsíp egy 5 méteres sávot a földből, hogy az hektárban mennyit fog jelenteni...
Gondolkodjatok már picit.
Én is túlélem, csak nem szeretem. Egyébként meg nem az összes közútról, hanem a forgalmas két számjegyű földutakról beszéltem. Ott egyszerűen nincs helyük sem a lassú járműveknek, sem a - balesetveszélyes - sárfelhordásnak.
A traktoros szidásnak elejét venném!
A mg. területeket talajvíz elvezető árokrendszerek és erdősávok választják el, bocsássa már meg a k...rva élet, hogy nem tarolnak ki mindent és nem pazarolnak el 100 és 1000 és 10000 hektárokat mg. vontatóknak kialakított szerviz földutakra a termű területekből.
Mikor a bánatos francba találkoztok ti tömegesen mg. vontatókkal az utakon? Tavasszal a betakarításkor? De nagy áldozat a rohadt életbe, hogy legyen friss élelmed, csezdmeg!
Bogyó bá, ne bosszantsál fel, én 30.000 km-t megyek autóval és motorral évente és én is túlélem az őszi betakarítási időszakot! Te meg mész évente összesen 5000-et...
Tegyed össze a két kezed, hogy van termés! Ezt a pár hetet kibírod, nem?
A traktorosnak nincs annyi esze (8 általános), rá kell erre kényszeríteni. Na meg a főútra felhordott (és el nem takarított) sárért szarrá büntetni. Előbb-utóbb megoldódna a probléma.
Nektek igen - mert ezektől kell csak tartanotok, a többitől nem nagyon.
Ha te kitöröd a nyakadat motorral (vagy autóval esel az árokba) a felhordott sár miatt, akkor téged hoznak ki hibásnak, hiszen nem az útviszonyoknak megfelelően vezettél.
Amugy. a gondolkodo liberális a legrosszabb
Én inkább örülök a friss kenyérnek és a munkájuknak, köszi.
Szólj már a postásnak is, hogy drónnal hordja már ki a levelet, mert 1 percig elállja a biciklijével a kapubejáródat...
Főleg te, aki már csak hóbortból poroszkál néhány ezer km-t évente.
Gondolkodjatok már picit.
"Mit eszel majd akkor,
Ha nem indul a traktor"
A mg. területeket talajvíz elvezető árokrendszerek és erdősávok választják el, bocsássa már meg a k...rva élet, hogy nem tarolnak ki mindent és nem pazarolnak el 100 és 1000 és 10000 hektárokat mg. vontatóknak kialakított szerviz földutakra a termű területekből.
Mikor a bánatos francba találkoztok ti tömegesen mg. vontatókkal az utakon? Tavasszal a betakarításkor? De nagy áldozat a rohadt életbe, hogy legyen friss élelmed, csezdmeg!
Bogyó bá, ne bosszantsál fel, én 30.000 km-t megyek autóval és motorral évente és én is túlélem az őszi betakarítási időszakot! Te meg mész évente összesen 5000-et...
Tegyed össze a két kezed, hogy van termés! Ezt a pár hetet kibírod, nem?