Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a tiszteletet
szerintem simán pia volt a dologban Akkor szoktak elszaladgálni az autóból Később úgy is meg lesz a rendszám alapján addigra nyílván nem bizonyítható az ittaság.
Lesz egy cserbenhagyás. Majd az ügyvéd elmondja,hogy a a bicigli kijött az autó elé az autóvezető meg annyira megijedt a csattanástól, hogy hazáig szaladt ijedtében azt ha szerencséje van kap néhány évet felfüggesztve. Ha meg szar részegen ott marad és próbál segíteni akin már úgy sem lehet hisz meghalt, akkor a cserbenhagyás nem fog megállni de egy zsivány ügyész az alkohol miatt akár szándékosságra is veheti és annyit űl érte az ipse, hogy rárohad a műanyaglakat Bizonyos alkoholfogyasztás az önmagában bűncselekmény
Azt látom amúgy, hogy a végén az elemző embernek igaza lesz, ez a terep aranybánya annak, aki szélsőségeket keres-olvas.
Remélem jó csípős volt.
pedig te sem vagy nagyon fotogén
ezért a kijelentésedért mindjárt kapsz egy számot bogyesz
csak van egy félkiló darálthús
Te is itt tartasz még?
:-)
freelac
számolgass sanyi mire 18 lesz a gyerek már annyira sem akarom, hogy buliut tartson itthon mint most
nincs benne hús
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt ki csinálja Te gondolom nem mert azt sem tudod mi az a heggesztő. Ha szakembert a mai árakon kell fizetni, mire ilyen darabokból össze legozza a talicskát annál olcsóbb ha vadi újonnan vettél volna egyet, neked meg olyan barátod szerintem nincs aki szívességből elbaxná a következő évben az összes szabadidejét egy ilyen romhalmazra kosztért
Tehát ez nagyobb talány mint hudini trükjei
Nekem úgy rémlik óvodába volt hasonló, ki a barátod és mennyire, akiket meg utálsz azokat milyen sorrendben, de lehet hogy még elsőbe másodikba is volt, de hát azóta elment pár 10 év.
mindennel teljesen tisztába vagyok 5-öske
Vagy 6-oska
6-ig megvagyunk te maradtál a 4-ik
enyém ilyen: https://www.sportsmansguide.co...
úgy hoztam el ha kiszakad akkor visszahozom
azt mondta ha jövőre kiszakad akkor is visszaveszi......
ki kell venni a bélést, aztán nem meleg
Telen. Lassan 5 eve.
Nyáron biztosan!
Ez pontosan ez az, aszongya teso kurvara meleg.
https://www.rothco.com/product...
Na akkor csak én mentem be rossz helyekre érzékem van az ilyenhez. Elmondom neki hogy kutyasétáltatni kellene magasabb szárú kényelmes viszonylag vízálló bakancs meg szűkebb szárú nadrág ami szintén vízálló de legalább valamelyest vízlepergető és el vagyok küldve a picsába, hogy ilyen nincs
én is kedvelem évek óta avval járok erdélybe, az a baj hogy sok a klón ezekből
Volt már itt valakinek hüvelyfolyása?
Nyomathatod, eddig sem foglalkoztam vele, jobb másokon röhögni