Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy csizma kell mindenkép, mondjuk egy alpinestars tech3 az kb 70, kellene bukó is az is simán 70 és a szemüveg. Páncél van de mez kellene hogy azt sarazzam össze illetve a nadrág. Térdvédőm talán van de biztosan sok éve porosodik, a szivacsa biztosan oda van már.
És tudod hogy van, olcsót nem veszel. Jól kell kinézzen az instagramon
Persze,ezt irtad tavasszal is.
Ezek a vadak mind rad jellemzoek.

Kernek forumtol brlinkeltet,amit en irtam.
Nyugiiiii...majd talizunk mi még
Fehér ember nem felejt
Mutiiiiiii....
Mindenkivel csak majdnem,hozzam is jossz......fel eve.
ruha minek?? egy térdvédő aztán jónapot,
mi régebben toltuk télen-nyáron, amikor árnyékban megmaradt a dér akkor is egy katonai nadrág+ térdvédő, fent pár pulóver és egy viszonylag szélálló zubbony volt rajtam, max 30-40 ezer a cucc
a katonai holmik sokkal olcsóbbak mint a motorosok, terepre nem kell kengurubőr meg goratex és társai
nem kell sok extra, akkor azt hiszi az ember hogy átment terminátorba és akkor törik minden
Nem kell kép papa...mondtam hogy találkozzunk. Kérivel is összefutottam majdnem,meg F2 -vel is. Nem bújkálok.
Amúgy egy Kormánytisztviselőt is lekurváztál,leribancoztál. Tudod...a feleségem
Hajra.
Mondom,legalabb tudok olyan krpeket mutatni,nevet kapcsolni hozzad stb.
Szerencsére van bőven eurom még a 330-as korszakból.
Nagyon hiányzik egy enduro de amikor kiszámolom hogy kellene újra ruhát vegyek hozzá és az is bele kerülne még legalább 300-ba akkor elbizonytalanodom.
Most kell vegyek egy télies kabátot az utcaihoz mert a régi elkopott az aszfalton és csodálkozva nézem hogy ami eddig 50-60 volt az most 100... 100ezer alatt nem is találok normálisabbnak mondható márkát. Nagyon eldurrantak az árak.
Már ki van
Innen indult anno szinte az egész. Rengetegszer leírtad sajnos! A hivatásos állomány tagjait velem együtt homoszexuálisnak állítottad be itt!
De majd megmutatom
Semmi gond,mondom,legalabb kiderul ki vagy,nevvel es fenykeppel.
Öcsipöcsi......
A zuhanyzosban sem irtam semmit.Keresd ki.
Nem-nem...találok nagyon sokat te idióta. Zuhany...emlékszel ügye?
Feljelentünk páran becsületsértésért Zolika erre készülj,én meg a családom a többiért.
Te sem óvatoskodtál öcsipöcsi...
200as konkrétan alig van, hajtottuk hetek óta és egy volt ami nem 10+éves, szegényke nagyon sokat kapott az élettől, nem szar csak nagyon sokat használták
300as rengeteg van eladó, sajnos az euró már 360 felé van és az olasz behozatal nagyon megdrágult, ha van euród elfekvőben akkor a bencsiktől tudsz venni euróért reálisabb áron ha még van nála a románok nagyon viszik tőle a motorokat
Mivel nem talalsz ilyet tolem nyugodtan.
De az anyamra terhelot toled szamtalant.
Amilyen nyomorult vagy elbizonytalanodtal.Mar fenyegetozol,es ha sarokban erzed magad rogton jossz a munkaddal,tenyleg hanyok toled.
A hiba tenyleg az anyam emlitese volt te szanalmas goreny.
Hát így akkor nehéz lesz meggyőződni, hogy népviseletes asszonyok le akarnak-e gyűrni a telcsidért.
Én kérek elnézést!
Ok...akkor feljelentelek téged!
Meg szólok a Tűzoltóknak hogy ők is tegyenek panaszt ellened,mivel az “összes tűzoltó buzi” mondatod elég durva volt!!!
Illetve a feleségem is feljelent,mert a családomat a szádra vetted. Na...takarodj ügyvédhez és csináljuk haver
En lehet,te hulye idiota.
Viszont anyam nem.
Felfogtad hogy nem az en nevemben lesz.
Okoskám...menj el egy ügyvédhez ,mert hidd el nem a te agyadnak van ez kitalálva. Tudod lehet védekezni is. Hazugnak neveztél,lebuziztál egy családapát,a gyermekét és halott szüleit szídtad...de nem sorolom. Menj el kiscsávó...állok elébe bármikor
Lehet két váccsom lesz?
Kéne nekem is egy 200-300 2t a télre de szinte mindegyik aranyaron van
Tevedesben vagy,az anyamnal szexeles igencsak vastagon kimeriti:
a hatályos Ptk. nem definiálja a becsülethez való jogot, azonban az Új Ptk. javaslat igen.
Ennek értelmében „a becsület megsértését jelenti különösen a más személy társadalmi
megítélésének hátrányos befolyásolására alkalmas, kifejezésmódjában indokolatlanul bántó
véleménynyilvánítás.”22 A jóhírnév védelme körében a Ptk. megállapítja, hogy „jóhírnév
sérelmét jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít,
híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel.

Nem az enyemet.Csak hogy tisztaban legyel.
Kurvara tullottel a hataron ezzel.
Kerdezd meg az allitolagos jogtudos feleseged.
Nem lesz az olyan vicces mikor az 5 ingatanodbol kell eladni.
Te tenyleg ennyire gyoker vagy hogy azt hiszed ilyen modon tul tolod,ezutan nem lesz kovetkezmenye?
Jo ertem meg fogsz verni,ez is jo erv.
indítani indítottam de hátsófék nélkül nem akartam menni a 200 2t-vel
de ültem rajta
Milyen más ember? Nyilvános a kép
Én nem téged foglak kirakni,mert a te állításod szerint ez nem te vagy. Itt a bizonyíték te írtad.
De ha kell jogi tanács szólj
Jahhh...és neked sosem lesz “szivacs”órád homárkám Így meg főleg
Magamat meg kirakhatom nem? Te írtad hogy ezen a képen én vagyok...mi a gond?
Ma!!
Buzi aki nem motorozott!!!