Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teso volt new yorkban egy katonai boltban, ocsemnek hozott egy rothco M65 kabatot, na az kurvajo.
nem tudtsm radumalni hogy hozza el azt a narancs szinu sittes overalt ami ki volt rakva.
Baj?....én mondjuk örülök ennek.
pl itt is kapni m65 nadrágot, bár ennyiért tuti nem usákos hanem a klón verzió
nekem van mindkettő, teljesen egyformán néznek ki de az usás vastagabb és strapabíróbb
Egy halom ilyen bolt mint pl. ez: https://www.obsit.hu/Bakancsok/
Te jössz?
Siman katonai boltban, van pecsett is szerintem.
https://berghunter.hu/kapcsolat
nekem a katonai az egyszerűbb mert osztálytársam árulja, pl az ivós kistáskát is betét árban adta..... nem mindegy hogy 2 ezer vagy 8
Hirtelen nagyon leálltatod a szidalmazással, furcsák vagytok ti nekem
bukón, kesztyűn és térdvédőn kívül sosem volt rajtam más védő eszköz
esetleg egy ivós hátizsák, az beillik gerinc védőnek
Thx
Nekem egyszerűbb bemenni egy boltba és megvenni mindent. Nem tudom katonai cuccokat hol lehetne venni, egyszer akartam egy túrabakancsot és itt a középiskolások kaptak vagány csizmákat, kobra vagymi volt a neve de a környéken sehol sem tudtam ilyet próbálni
ez a kabát kurva jó: https://www.mindentkapni.hu/te...
létezik hozzá bélés is de az is ilyen 10 ezer környéke
az rendben. a kabira/nacira én sem vagyok kényes, mert a bozót szétszaggatja, de a csimma, a bukó meg a protektorok inkább minőségi cuccok legyenek, mert ha óccsó vackok, csak szopok miatta egész nap
Megvan az első őszinte megnyilvánulásod az utolsó mondatodra célzok
én sosem voltam ilyen vérmotoros
nekem az volt mindig az elsődleges hogy olcsón tartósat ami kényelmes
az hogy nincs ktm-yamaha-honda felirat a csizmán meg a kabáton leszarom......
pl az alpinestars csizma nem volt kényelmes ahogy hajlott nyomta a lábam, plusz elég széles a lábfejem és nyomta a kisujjam is, a 30 ezres meg kurva kényelmes volt
Örömmel közlöm veletek,hogy Zoli32-vel közös megegyezéssel tiltottuk egymást mától.
Több vita nincs!
Utólag is elnézést kérek tőletek, a bunkó és primitív viselkedésemért.
Csak ott a bibi hogy masnak nem jo a katonai cucc.
nekem az usákos katonai nadrág simán kibírta hogy estem egyet a csatorna parton és csúsztam vagy 5 métert a száraz agyagos parti nyomban, a zubbony is olyan hogy nem szaggatja ám szét a szeder bokor mint a motoros mezeket
kettő együtt max 25 lehet
No,tiltas mrgtortent.
Na ok...
Tiltsuk!
3-2-1....
Nekem jo,de sosem allod meg.
Az ekso ilyen utan szo nelkul repul az anyag.
En megallom.
csizmát én egy román gyártású valamit vettem, első úton leesett a talpa, de megragasztottam, felcsavaroztam és kibírt vagy 6-7 évet
endúrós túra csizma is jó ha fogja a bokát rendesen
egy tech 4 volt előtte, de nem szerettem, megvan valahol de a román kényelmesebb volt az volt használva
bukót nem tudom, nekem egy ezer éves agv gp1 van télen leragasztva szigszalaggal a szellőző nyílás mert a faágak már rég leverték a szellőzőket... drágát nem veszek mert mindig össze vissza van baszva
Nyugodtan. Meg azokat is kérd már le,amiket másoknak írtál rólam,nem nekem címezve
Amúgy egyszerű a képlet!
Én utállak ...te utálsz.
Tiltsuk le egymást és ennyi.
Senkit nem fog zavarni ezután a vitánk. És egymást nem hozzuk szóba többet. Jó így?
egy csizma, térdvédő, protiing, bukó, télen vmi kabát, tényleg ott van , hogy 3kiló
Vannak olcsobb markak is nem?