Altalaban vasarnap este balatontol szopas, ott valahol kornye-tatabanya magassagaig vicces a 80-100 es a lepesben sorok kozt teleregeny ott elkap az ideg es lemegyek hereg fele.
Doboz nélkül is macerás tud lenni, pl. gipszben - ha rádhúz valami barom véletlen vagy szándékosan szóval ez a sorok közt mendegélés hosszú távon nem annyira jó 5let. Olaszoknál élveztem, ott ez napi gyakorlat, de pl. az osztrákoknál asszem tilos, meg egyedül ott húzta rám a paraszt direkt az autót de kikerültem a másik oldalról, tükörben néztem a fejét, biztos szétbaxta az ideg ettől a rohadt köcsögöt
Hát nem tudom... ha most épít valaki, eszébe nem jut konvektorozni... ennek valami oka csak van... Nekem mondjuk 25 éve se jutott eszembe... akkor csináltuk a ház-központit, a gázt is akkor vezették be.
A kazánt 2 éve cseréltem le egy ilyen kondenzációsra, a lapradiátorok még az eredetiek. A régi kazánt 1x javították pár ezresért, pedig valami olcsó olasz fos volt (akkor csak arra volt pénzem)
amíg asszony intézte a toyota kocsit nézegettem egy 10 millás rs5-öst, háááát........a musztáng szerintem ütősebb forma
azt kell vennem horgász autónak
20 éve van konvektor, nekem bejött
az a pénz a padlófűtéssel együtt volt 2 kazánnal+ kéményekkel
amúgy kurva sok cső kell hozzá havernak olyan van egyből a kazánnál el tudja zárni egyesével a radiátorokat
a szigetelése is dupla meg a tököm tudja mi van még ott
Hagyd má' ezt a konvektor méltatást, sztem a legxarabb megoldás, laktam vele Rohadtul szárítja a lvegőt, meg nem egyenletesen fű, és nagyon pazarol... Nem tudom, neked azok a sok millák hogy jönnek ki, mikor 300 egy ilyen jó hatásfokú kazán, meg 20/db a lapradiátor... persze még van más is mellé, de az a gáz körbe vezetésénél is megvan*.
Nálunk 8 helyiség van, amiben van lapradi, ezt konvektorral megoldani - meg leenné a gatyánkat.
* a gázt csak iparos csinálhatja, csilliárdokért, főleg Pesten. A ház központit meg lehet csinálni egyedül, akinek van kis érzéke ezekhez, 5 rétegű cső, csavaros szerelvények, nem nagy ügy, nem is nagy pénz. Így utólag, mert építéskor még egyszerűbb, lebaxod a műanyag csövet az ajzat betonba, oszt csá'
Minek ket turamotor?
A kazánt 2 éve cseréltem le egy ilyen kondenzációsra, a lapradiátorok még az eredetiek. A régi kazánt 1x javították pár ezresért, pedig valami olcsó olasz fos volt (akkor csak arra volt pénzem)
De oldal dobozokkal.maceras a sorok kozott menni.
azt kell vennem horgász autónak
Ujabb proba.Hosszu meg az ut.Mire a renyo elado lesz ez is kesz lesz.
Es a raadas.Kurvagyors a csavo.
az a pénz a padlófűtéssel együtt volt 2 kazánnal+ kéményekkel
amúgy kurva sok cső kell hozzá havernak olyan van egyből a kazánnál el tudja zárni egyesével a radiátorokat
a szigetelése is dupla meg a tököm tudja mi van még ott
Nálunk 8 helyiség van, amiben van lapradi, ezt konvektorral megoldani - meg leenné a gatyánkat.
* a gázt csak iparos csinálhatja, csilliárdokért, főleg Pesten. A ház központit meg lehet csinálni egyedül, akinek van kis érzéke ezekhez, 5 rétegű cső, csavaros szerelvények, nem nagy ügy, nem is nagy pénz. Így utólag, mert építéskor még egyszerűbb, lebaxod a műanyag csövet az ajzat betonba, oszt csá'