Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy nem rasszizmus, de lazán rádkenik ha nem tetszik a pofád valamiért és kicsinálnak, mindezt a szólásszabadság és demokrácia fellegvárában.
Kurvasok embernek nincs esze.
ez nagyon összetett
egyrészt a fasznak kell a fészbukon bármit is tenni
másrészt meg ez nem rasszizmus hanem kőkemény politika, ez kb az a kategória emelt szinten amikor a parlamentünk előtt volt sok éve a sátrazós ottlakós a tüntetés
amúgy akinek egy cseppnyi esze is van már rég törölte magát a feszbukról mert az az oldal már régen nem az aminek indult
Mert a ribancok nem bolondulnak meg és egymás helyett inkább téged választanak?
Nem mondtam, h nem örülök. Minél több pali lesz homár, annál több jó suna marad a heterókra.
Csukd be a szemed, úgy kezdj neki mind a kettőnek.
GP-s topikban már volt róla szó. Bocs lemaradtam
Akinek Telekom-os tv adás van az tudja élőben nézni a GP-t délután a Galaxy4-en. De csak a GP-t adják élőben.
ennek örülni kellene hiszem azok tömörülnek és fertőzik egymást akiket nem szerettek, nem értem mi a gond evvel?
ha egyéb fesztivál nincs az meg azért jó mert több pénz marad sörözni meg kurvázni
lehet nem rossz dolog, de valahogy nincs kedvem kipróbálni
ez olyan mint a majonéz sosem kóstoltam még de nem is fogom mert már külalakra sem teszik a cucc
Rohadt mocskos tetves buzik!
Akkor van buzi politikus gazdagon.
Mivan?
Srácok! Minden elmarad, de a Pride-ot megtartják
47 vagy?
Nem unod már a heteróságot? Igazán haladhatnál a kórral. Vagyis a korral.
Naiv?
Hiszen most is ez van.
Én sörözni fogok az úton...
Remélem az asszony vezet. Akkir simán csak selyemfiúnak néznek
Na megvan a mai poGram zasszony elkunyizta fiunktól a tájgert ellődörgünk vele egyet hekkelni a magyar tengerre...
Hol van ilyen?
Akkor nem lenne munkája senkinek sem....
Egyedül a mentős akcióról van tudomásom hogy lett baj a kisebbséggel meg Valami hal lopós vízbe fulladás eset is volt, mondjuk itt elkúrták mert lett volna jó megoldás de az nyilvános fórumon tényleg leírhatatlan
Az a baj hogy mar a passzivitas sem eleg.
Hangosan helyeselni kell az agressziv kissrbbsegek nezeteit.
Ha nem mesz ki tuntetesekre kirughatnak.
Ha azt mondod nem er fosztogatni kirghatnak.stb.
egy egyszerű keresztény fehér heteró férfi kombinációra ki mondja hogy rasszista vagy? rám még senki sem mondta pedig már 47éve ilyen "állapotban" vagyok
persze nem mászkálok ki nagy táblákkal a buzi fesztiválra hogy hetero vagyok, nincs olyan pólóm hogy az ember színe fehér, vagy mondjuk az iszlám közösség elé hogy a keresztény hit az igazi hit
mert úgy gondolom ezek inkább lázítások mintsem az állapotom megőrzése
én mostanság egész elfogadó lettem engem nem zavar ha valaki más seggében turkál csak ne előttem tegye
ellenben ha itt tombolna egy buzi csapat a ház előtt és ugrálnának be a kerítésen hogy megismertessék velem milyen is az ő irányultságuk azért kikerülne a katana a lépcső alól és lenne pár kisebb nagyobb szúrt seb