Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van gyerekek!?!?!? Semmi sem történik???? Felnézek és 2-perc alatt átolvasom az egész napi eseményeket...
Ez egy csodás nap, több okból is. Na jó éjt!
Ha már ez így felhozódott, őt GP Pilot-ről mintázták!
Terminátor...élő szövet fém vázon
Lehet nem is élő vagyok...
Ha meg temető fölött....
Így van, ha meg Miskolc fölött akkor...
KopaszK1 nevű felhasználót nem ismeri valaki ? Szükségem lenne a telefonszámára.
Tudom...ha meg Izrühel fölött repülsz,akkor meg zsidó...
Szír vagyok!
Még jó hogy nem lőtték le a magánrepülőd Szíria fölött!
Nem, csak közben Hollandiában is voltam!
Csak 8-tól fizetnek?
Itt voltam végig, csak csendben!
Én meg az ÁSZ!
Felébredtél?
Itt a királyotok!
Jaja...a fasza kis 33-as rózsaszín keverék... 100forintból egész nap motoroztunk....azt is papír 10esekben fizettük ki a kutasnak...
Mondjuk akkor a havi fizetésem 2000Ft volt... De többször voltam bebaszva,mint most....
Mikor először rágyújtottam 10FT volt a piros symphonia a szofi+ 12ő. A keverék literje meg 18 Ft mikor kezdtem motorozni.
Csupán akarat kérdése,mint minden.... Katonaságnál napi 1doboz volt a minimum...piros Symphonia... Utána még ment 1évig a fősulin...Aztán belemélyedtem jobban a küzdősportba...egy napon aztán eltapostam a csikket és soha többet nem gyújtottam rá...
Ez 28éve volt...nem is hiányzik A múltkor a kollégámnak vettem egy doboz cigarettát és megdöbbentem:1doboz 940Ft... Mikor én dohányoztam akkor 9Ft 60fillér volt,meg 40fillér a gyufa...azt automatikusan tették hozzá a tizesért Baz+az majdnem 3liter benzin... Sőt,ahol én tankolok 305Ft-ért még több...Szóval na....
Egészségedre! Módjával már én is mert nem hiányzik már mellé a bagó, asszem túl vagyok a nehezén...
Nekem.... Mindig! Kivéve mikor nem... Vótam ma egy sreet-fighter bemutatón... Most meg iszok....
Az ám saját designe. De igazad van Zsótti szia.
Jó ez az embléma a profilképen.... A 40es években is tetszett a német-olasz összefogás... De szerintem most is érik,ha a migráns ügyet nézem.... Egyszer már pontot kéne tenni rendesen a dolgok végére....