Jaja...a fasza kis 33-as rózsaszín keverék... 100forintból egész nap motoroztunk....azt is papír 10esekben fizettük ki a kutasnak...
Mondjuk akkor a havi fizetésem 2000Ft volt... De többször voltam bebaszva,mint most....
Csupán akarat kérdése,mint minden.... Katonaságnál napi 1doboz volt a minimum...piros Symphonia... Utána még ment 1évig a fősulin...Aztán belemélyedtem jobban a küzdősportba...egy napon aztán eltapostam a csikket és soha többet nem gyújtottam rá...
Ez 28éve volt...nem is hiányzik A múltkor a kollégámnak vettem egy doboz cigarettát és megdöbbentem:1doboz 940Ft... Mikor én dohányoztam akkor 9Ft 60fillér volt,meg 40fillér a gyufa...azt automatikusan tették hozzá a tizesért Baz+az majdnem 3liter benzin... Sőt,ahol én tankolok 305Ft-ért még több...Szóval na....
Jó ez az embléma a profilképen.... A 40es években is tetszett a német-olasz összefogás... De szerintem most is érik,ha a migráns ügyet nézem.... Egyszer már pontot kéne tenni rendesen a dolgok végére....
Mondjuk akkor a havi fizetésem 2000Ft volt... De többször voltam bebaszva,mint most....
Ez 28éve volt...nem is hiányzik A múltkor a kollégámnak vettem egy doboz cigarettát és megdöbbentem:1doboz 940Ft... Mikor én dohányoztam akkor 9Ft 60fillér volt,meg 40fillér a gyufa...azt automatikusan tették hozzá a tizesért Baz+az majdnem 3liter benzin... Sőt,ahol én tankolok 305Ft-ért még több...Szóval na....