Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, pedig az is jó volt! Volt mér pár tag, aki azt a vonalat vitte, mint én, de eltűntek.
Ducanti a kedvencem! Hatalmas nagy arc! Ide is jöhetne!
Már feladtam, minek. Nézd meg a cikkeket... Nincs kinek. Kutya rárohasztotta az eget a motoros témákra, megy a túramóka. Rossi is szív, nincs rejsz a MotoGP témában sem. A GSX-R-ről pedig már eleget tudok - persze nem innen. Aszfaltvágó és kneeslider eltűnése viszont nagy veszteség. Ja persze kitiltották predit is, egyike volt aki motorozni is tud, tehát mennie kellett.
Ha,olyan emberről van szó,aki itt nagyszájú,akkor ahhoz szívesen odalépek!
Nekem a Te írásaid is tetszettek,de szerintem már öregszel,mert egyre rövidülnek az esszék....
Értés nélkül is az. Azon meg nincs mit érteni, h egyedül szétfingatsz három-négy agyamputált félkegyelműt. Kár hogy nincsenek olyan jó szófordulataid, mint ducanti-nak a gp híreken. Azon annyira szoktam röhögni, hogy a könnyem folyik. És magukból kikelve válaszolgatnak neki...!
Pedig nála mindenki több időt tölt itt.
Íy már majdnem jó, csak a pofázás túl vulgáris azt változtasd még meg!
Az más!
Annyit pofazol feleslegesen hogy meg nekem is sok.
Nekem a szakmámból adódóan nagyon sok olyan emberhez oda kell mennem,akit nem bírok...
Ne beszélj többes számban! Csak én pofázok annyit, mert a többiek ugye dolgoznak, család, van életük.
Csak egy kérdés! Ha meglátnál valakit, akit nem bírsz oda mennél hozzá? Legyen most ez a személy a példakedvéért VR46N.
Ez igaz,annyit pofaztok hogy meg nekem is sok.
Pedig hatalmas!
Eleggé.
Ezt unod?
Van! Sorolhatom is a neveket, ismerősek lennének. Egyébként ha érted az egészet elég vicces!
V4leoneban pedig nem kellett csalódnunk! Vagyis benne se.
Ezt képtelenség lenne követni,de bármikor be lehet kapcsolódni
Csak szormenten de mar unom.
Amúgy tényleg van aki követi ezt a mizériát, mert bevallom én nem tudom. Mentségemre legyen, hogy nem is érdekel.
Persze, mert az a másik nickem!
Az nem az már egy küldetés!
F.Levi olyan mint az árnyékod,tehát nem mondhatod,hogy nem áll melléd senki. Számomra meg itt nincsenek barátok,mert ahhoz nekem ismernem kell az embert. Az meg,hogy vannak olyan tagok akikkel jól el lehet beszélgetni értelmes dolgokról az más tészta.