Na mongyuk ez a GP Pilot dolog már nem irónia.... De hát mindenkinek van egy becsípődése... Úgyhogy ha hazudsz és nem hozol nekem egy GP-s nyakbavaló kulcstartót,megkereslek és lebaszok1et! .....De most gondolkozok...annyi benzin árából,még lemegyek az alföldre,vehetek vagy 10darabot!
A barát szót pedig úgy értem, hogy mellém senki nem állt, nem is kell, viszont ha nekem volt valakivel konfliktusom előjött az összetartás, ez nekem megont csak vicces. Jó jellemképeket ad, érdekes tanulmány az egész viselkedésetek.
Na már most, ha csinálnak is valamit ők nekik lesz bajuk belőle. Szerintem ez nem normális és ezek az emberek sem azok! Egy apróságról pedig megfeledkezünk továbbra is GP Pilot vagyok és fogalma nincs senkinek ki lehetek, hol lakhatom stb. Nem elsőnek kiáltottatok farkast és a mostani és az előző sem jött be. Nehéz lesz így, persze ha ismeretlent vernek meg, már ha te kinézed belőlük, mert én nem igazán, akkor még nagyobb betegségre vall az egész.
Nem értik itt a cinkelést! Ennyi a baj! Azt se mondom, hogy ez a korkülönbségre vezethető vissza, mert nem. Egyszerűen egy alapvető intelligencia kell a megértéséhez, ami itt valakiknek van, valakiknek nincs. Akinek nincs ők általában aktavak és felemelik a hangjuk, ebből arra következtetnek, hogy ők vannak többen. Persze ők ilyenkor jönnek a villamos és az autópálya szövegükkel. Egy szó mint száz, nehéz égőt cserélni, ha nincs foglalat!
Az agressziót én is elítélem...vagyis inkább elszomorít,hogy 2 magyar ember,akinek még az érdeklődési köre is hasonló 1másnak esik szavak miatt,vagy fenyegetőzik... Sajnos én olyan környéken lakom,ahol gyerek korom óta sok a cigány és szinte nincs olyan hét,hogy ne lenne valamilyen konfliktus(ordibálás,verekedés,életveszélyes fenyegetés stb.)Szóval ha valakinek sok az energiája ilyen irányba kéne levezetni inkább.
Hetente... Vissza is olvasol gondolom. Az előző okos témádra még valamit, eddig a fotós voltam, most a pörköltes vagyok, lehet holnap horgász leszek, azután kamionos stb. Így akartok megverni?! Mellesleg tényleg normális emberekre vall az ilyen agresszió!
Kb. hetente felnézek és mindig ugyanaz megy változatlanul, ami engem nem zavar csak akkor lennék szívesen jelen amikor olyan találkozás van akik ezen őrlődnek