Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te idióta te alacsonyabb vagy tőlem! Mellesleg duci vagy ez tény!
Hazudott itt, hogy Tokajban voltál, közben pedig csak a bodegáig toltad ki vagánykodni a motorod, vagyis azt a ratyi valamit!
Ja és nem ez a név szerepel a személyimben és igenis szép gyerek vagyok!
Egyébként Jó estét István!
AGV, de nem egy Pista, szóval elég gyenge....
reménytelen....... hagyd..... , amúgy így hogy volt "szerencsém" személyesen is látni hát meg kell mondjam értem már honnan ez a sok buziskodása, hatalmas majrécsík , egy db bogár nem volt a motoron olyan gyök2 a gyerek főúton is hogy nem rongyol egy db bogarat se a plexire , irigy , ráadásul ő dagadtozik és fél fejjel alacsonyabb mint én + van vagy 100kg amiből a lomha tartásán és járásán is látszik max annyi izma van amivel épp "egyenesen" tud állni.... el se hinnétek élőben milen egy vicc és ez veri itt magát , de amúgy tulságosan nem is lepődnétek meg rajta élőben , mert amit itt tol az élőben is igaz ami egyszerűen csak egy szóval jellemezhető: egy bohóc és értéktelen alak, egy férfi vállalja magát és azt is amit ír vagy mond, Ő nem férfi és innen már érthető honnan az a sok ratyizása...
Az agv mindig is egy gagyi bukosisak volt mar meg ne haragudj. Kezembe veszem es inkabb leteszem olyan minosege van.
Mi van te ratyi! Irigyled, hogy GP Pilot vagyok....
Te vagy a kurva!
Hol személyeskedem ratyika?
Én is motoroztam Beeee!!!
Jó estét látom minden nagyon gromek de azért én motoroztam is...
erős túlzás hogy cimborák lettünk, csak volt szerencsém szemtől szemben Clam alias hódos zolikához
AGV az te világtalan , az mióta tájcsi ?!
Lehet pont ezt szeretné. Csak balettozva hányja a rizsát, nem. Ugye nem millennium generációs, tehát kicsit idősebb már. Családja nincs, abból kiindulva hogy eryk04-nek van és neki az nem tetsző dolog, hogy itt tölti a szabadidejét. Tehát idős, nőtlen (illetve nem családos, attól még lehet nős ). Baszki lehet tényleg valamelyikőtökre "vadászik". Vigyázzatok nagyon.
Felénk ezt szépen úgy mondják: "szegényke szerencsétlenke"
"szegény".................
Aki kurvanak all ne csodalkozzon, ha megbasszak...
szegény
Mi van itt ? "Szegény" Clam-et nagyon kikezdtétek. Már személyeskedik is. Ez az utolsó mentsvára.
Koszi!
Komárom -Esztergom megyébe.
Héreg fele.
A kanyaroknál idióta!
Honnan tudod?! Ő olyan szavahihető ember?
Látszik, hogy sötét vagy....
Mi van pörkölthuszár,miért itt arcoskodsz?Leonéval szembe nem volt ekkora arcod