Te idióta te alacsonyabb vagy tőlem! Mellesleg duci vagy ez tény!
Hazudott itt, hogy Tokajban voltál, közben pedig csak a bodegáig toltad ki vagánykodni a motorod, vagyis azt a ratyi valamit!
Ja és nem ez a név szerepel a személyimben és igenis szép gyerek vagyok!
reménytelen....... hagyd..... , amúgy így hogy volt "szerencsém" személyesen is látni hát meg kell mondjam értem már honnan ez a sok buziskodása, hatalmas majrécsík , egy db bogár nem volt a motoron olyan gyök2 a gyerek főúton is hogy nem rongyol egy db bogarat se a plexire , irigy , ráadásul ő dagadtozik és fél fejjel alacsonyabb mint én + van vagy 100kg amiből a lomha tartásán és járásán is látszik max annyi izma van amivel épp "egyenesen" tud állni.... el se hinnétek élőben milen egy vicc és ez veri itt magát , de amúgy tulságosan nem is lepődnétek meg rajta élőben , mert amit itt tol az élőben is igaz ami egyszerűen csak egy szóval jellemezhető: egy bohóc és értéktelen alak, egy férfi vállalja magát és azt is amit ír vagy mond, Ő nem férfi és innen már érthető honnan az a sok ratyizása...
Lehet pont ezt szeretné. Csak balettozva hányja a rizsát, nem. Ugye nem millennium generációs, tehát kicsit idősebb már. Családja nincs, abból kiindulva hogy eryk04-nek van és neki az nem tetsző dolog, hogy itt tölti a szabadidejét. Tehát idős, nőtlen (illetve nem családos, attól még lehet nős ). Baszki lehet tényleg valamelyikőtökre "vadászik". Vigyázzatok nagyon.
Hazudott itt, hogy Tokajban voltál, közben pedig csak a bodegáig toltad ki vagánykodni a motorod, vagyis azt a ratyi valamit!
Ja és nem ez a név szerepel a személyimben és igenis szép gyerek vagyok!