Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvass vissza ratyika.
Egész jó az oldal motorja mint egy zárt torrent oldalon. Igaz ha így beletudnak turkálni az adatlapodba akkor látják a privát üzeneteidet is mind és gyakorlatilag mindent.
Terelsz
Guugliizzzd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guugliiizzzd!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÉPET RÓLA!
Mert nem hiszünk neked
Alapból normális vagyok,csak ezt nem mindenkivel szemben tudom megmutatni!
Nem akárki, hanem VRatyiN motorja! Bocsánat mocija...
Gondolom megesz a fene! A hozzászólásaim viszont lepontozod szorgalmasan te ratyi!
Te most annak örülsz, hogy valaki\akárki motorja össze van törve? Mondjuk jól jellemez téged, nincs vele gond!
Naa tessék Veled már törödtek , és a Rodival ki fog????

ÉÉÉNNN
Normális? Ő mondja, hogy nincs motorom, erre ő nem tud motorozni.
Idióta... Én mondtam az SM-nek ezt, mert mondtam, hogy én nem tiltalak... Szóval tőlem az ötlet! Kopasz Norbika...
Azt,hogy nem tudok hozzászólni semmilyen feltöltött anyagához ..meg ugye nem is látom őket Pedig nem blokkoltam.
Jo hatassal volt ra a dicseretem amiben azt mondtam lehet, hogynormalis gyerek :D
Basszus nem csoda ha valakinek a hobbija a szakmája.
Látszik hülye vagy a témához!
Az mit is foglal magában
A film már kiment a divatból, meg azt nem is lehet olyan könnyen javítgatni. Digitális a világ mostanság, egy jó program és a szar fotó is jó lesz. És mint látjuk van aki érti is az ilyet.
Én,abban a megtiszteltetésben részesültem,hogy helyettem blokkolta őt az sm
Lehet varázsol neked kedvezőbb kötelezőt rája.
Persze,másképp nem is tudnék reagálni erre a pöcsre
Mondjam megint az esikszét rendszámát, meee tudtommal van ismeretséged
DE minimum egy 1x használatos kutas fotográphot vigyél, hátha belővi a képeket
Most mondtad, hogy nem ismered személyesen, de elhiszed neki amit mond! Mindent megkreál...Majd az SM pont őt méltatja válaszra...
Ha így gondolod kérlek, hogy blokkolj és akkor nem látosd olvasod, hogym it írok itt a falon kedves big fotómágus.