Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy mostanában néztem pár fesztiválos videót egy csomó ember hátán camelbak van, szóval nem csak én vagyok sóher vízügyileg
azért nem midegy hogy egy 300 forintos kávéról van szó aminek a bekerülési költsége 50ft
vagy egy literenkénti 40 forintos vizet adnak 500ért........
amúgy bármiért adok pénzt de a sima vízért nem
Nem a kávépénzen való takarékoskodásról van szó többnyire. Én imádom a kávét (függő vagyok...) és nem vagyok hajlandó a kedvenc és megszokott Omnia Classisom helyett mindenféle benzinkutas löttyöket meginni - a Nescafét is utálom. A tényleg jó kávékat meg éttermekben, kávézókban mérik - ez viszont nem fér bele egy motoros túrába sem idő sem pénz vonatkozásában - legalábbis nálam.
Mondjuk azért, mert valaki takarékoskodni akar a kávépénzen Mindenkinek van valami dilije - egyesek pl. spórolás gyanánt a vendéglős ebédről/vacsoráról szaladgálnak ki az autójukhoz vizet inni
szerencsére nem kávézom
amúgy kávét kb 137millió helyen lehet kapni, mi a ráknak cipelje az ember magával a kacatokat?
A 230 grammos gázpalack pontosan belefér a 7 decis nyeles, rozsdamentes tejforralóba, ami meg úgyis kell konzervmelegítéshez…..
A kávéfözö aranyat ér. Az még el is férne,de a tüzeszköz helyfoglalós.
Kivételesen megnéztem mert szarás közben unatkozik az ember.
Tök jó kisfilm lenne ha bármire is adna megoldást
De ez semmire sem megoldás esetleg a hiba feltárása, bírom ezeket a "megmondó" filmeket... Semmit sem mond meg....

Amúgy én kurva jól elvagyok magamban, ráadásul az ingerszegény környezettel is kivállóan megbírkózom, pl a balaton hullámzását napokig el tudom nézegetni anélkül hogy egy percig is unatkoznék vagy épp nem tetszene
Amikor kicsi voltam a hangyák téblábolását is érdelkődve figyeltem néha órákig hasaltam az útvonaluk mellett, és tetszett a látvány
http://youtu.be/mooyNqe1W5E
Boldog, tudatos jelenlétet mindenkinek.
Izgalmas téma, mindig a GuyGang
nézegettem én is miket szokott a nép vinni
van aki még kotyogós kávéfőzőt is visz egy pár napos túrára, aztán hoz 40 kiló csomagot minimum
sosem értettem aki ennyi kacattal jár miért nem megy autóval
pl egy belga motoros ismerős eljött ide pár napra+ erdélyi túra, na az a 3 napos túrára vitt egy pótbelsőt az első sárvédőre kötve meg egy egész kis hátizsákot, de ide se jött valami nagy csomaggal
Jo,olcso es kicsi.Elvileg 18 literes de szerintem inkabb 12.
Vagány a kínai angol kamu utanzat taska ?
46liter, ebbe minden belefér, nem kell matekolni hogy mit vigyek és mit ne. Berakok 2gatyat, farmer meg macko, rovidgatya, furdogatya, amennyi alsogatyat meg zoknit talalok a fiókban. Tanktaskaba az elektronyos cuccok kamera stbstb.
Most megjött a 26literes hengertáskám, ebbe fogom rakni a ruhákat de dobozt viszek mert mindig jó egy zárható doboz.
Töl jól néz ki, praktikus....

Nem értem az oldaldobozosokat, plane utas nelkul. Haverom nője még hajszárítót is hozott. Reggel amikor ők kezdtek pakolni akkor másztam ki a sátorból, kaki pisi, reggelivetel, elkezdtem osszepakolni es varni kellett rajuk amíg felkötöztek mindent.

Vastag bankkartya kell semmi más
Eddig L es kellett.
Ide már kosárlabda kell
Az tágít olyat hogy csak na
Veszel egy kicsit nagyobbat, felveszed a fejedre, a hézagot meg kifújod purhabbal. Hidd el, pont passzos lesz!
NXR.Valami szurke fekete.Egyenlore valahol felprobalom,es szezon vegen cserelnem kellene a mostanit.
Remelem jol passzol a buramra.
Melyik modell érdekelne?
Most nézem, megszünt létezni az IMET?
Ja az más!
Van meg kontaktod olcsositott shoei sisakra?
Talaltam szivarvany szinut.
Széles utat! Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Nna, az is jó ár.
1860 ert vettem,ma.Godollon.
Kijevbol a posta nem 370.