Sziasztok! lenne egy problémám, segítséget kérnék! Lenne egy hátsókerekem, széttört csapággyal, aminek a közepe kijött de a külső része benne maradt a csapágyházban. Mivel tudnám én azt onnan kiszedni? Köszönöm!
én simán csak őszinte vagyok, a nők ezt bunkóságnak veszik
esetleg azokkal vagyok-lennék "kedvesebb" akiket meg tudok dugni, ez úgy kb összesen most jelenleg 1 személy
Ehh, mar beszologattok. ej ez de hianyzik
Persze, hogy elvagyok tunve, az 1. Alien mar a seggemben van mindenhol, nincs nyugtom tole a 2. még nem basztat
De legalabb a motorom patentre rendbe lett rakva, igy jovore vegre ki is probalhatom
Inkabb meseljetek valami jot... Ini meg mindig bunko fasz a nokkel? es hol van a Ven Kecske baratom?
Na: öreg kacat motor felgumizva zsírúj RADIÁL-okkal , első fékbetétek és fékfolyadék cserélve, fékkar állíthatóra cserélve (a tavaly nyári erdélyi balesetemben elhunyt gyári fékkar helyére a helyszínen felrakott utángyártottat nem szerettem: túl nagy volt az íve, fékezéskor nyújtózkodni kellett utána. Ez meg nagyon jó, a legközelebbi állásában).
zsírozd meg a golyókat akkor nem esik ki amíg eligazgatod
mert itt kb mindenki így nézett ki gyerekkorában
esetleg azokkal vagyok-lennék "kedvesebb" akiket meg tudok dugni, ez úgy kb összesen most jelenleg 1 személy
Persze, hogy elvagyok tunve, az 1. Alien mar a seggemben van mindenhol, nincs nyugtom tole a 2. még nem basztat
De legalabb a motorom patentre rendbe lett rakva, igy jovore vegre ki is probalhatom
Inkabb meseljetek valami jot... Ini meg mindig bunko fasz a nokkel? es hol van a Ven Kecske baratom?
Árban sem drágább jelenleg a normális minőségű radial a diagonálnál (Konkrétan Michelin Pilot Strret-ből ugyanannyiba fáj mindkét változat).
Nagyon el vagy tűnve....