Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az kb az első pár évben ér csak valamit
pl ha van 5 millád a bankban és megnősülsz az a tiéd
de ha esküvő után kiveszed és beteszed egy másik számlára mert ott jobban kamatozik az már közös vagyon lesz
Simán
Nem kell beszarinak lenni, amelyik csaj meg tiltakozik az pont megérett a távozásra
csak nehogy olyan legyen,mint az angol királynő...a fia lehet sose lesz király,mer az öregasszony nem akar megpurdálni
Na jó de az esküvő előtt hogy nyomod le a nő torkán a házassági szerződést ?

Gazdag öregasszonyt kell elvenni aki hamarosan meghal, 1-2x nagy hanyingertel megdugni aztan vinni a vagyonát
azért egy összeg felett lehet kérném a kétszemélyes átvételt,meg mittudomén.és még mindig nem lenne késő eltörni ezt azt neki...
Asszony
De pont faszság mert neki a labtolón pont annyi súly kell mint nekem
Ilyen a szerelem...
A csávó a fizikai melót csinálta a csaj meg a pénzügyit
Hozzá kellett férni mindenhez hiszen a vásárlás java részét ő intézte
Ezért is gondolom hogy időkozben is félretett pár millát
ki fog ezekkel súlyzózni?
Kibaszott nagy penge vagyok ismét bebizonyosodott
Vágattam 10es lemezből súly tárcsákat
Mondta ember számoljam ki mekkora legyen mert lusta vele kinlodni
Az tervezett 5 kilós 4995 gramm lett, ettől az olimpiai tárcsa se pontosabb
Lehet hülye vagyok, de ha egy csaj semmit nem hoz a pináján kívül, azzal nem lehet mindenféle szerződést iratni, hogy házasság után ne vigye azt ami nem az övé?
Meg a másik, hogy ő csak úgy hozzáférhetett 30 millióhoz? Azért ha nekem annyi lenné, én legalább vigyáznék rá.
Mondom én hogy gecik a nők
Nagy kár volt ezt az egyenjogúság dolgot erőltetni....
28673km!
A maradék a legmagasabb kérdése a gasztronómiának. A resztliből egyszeri, soha többé meg nem ismételhető csodákat alkotni, igen, ez az, ami valóban művészetté emeli a konyhaszakmát - ide kell csak igazán tehetség, képzelet, kreativitás, ihletettség, humorérzék, önbizalom, teremtő kedv, na és gyakorlat. Az alkotó itt teljesen magára marad, egyedül van, mankók nélkül: nincs recept, nincs szakácskönyv, nincsenek szabályok, nincs "végy 6 tojást". Csak a maradék van, a művész és az Isten.
nálunk egy karosszéria-lakatos csávó járt úgy,hogy a nej a másfél éves kisgyerekkel a karján,heti 40-50 költőpénzzel,fodrászműkörömkávézófitnesz ördögi körben élés után talált egy fiatalabb bakot.oszt bejelentette,hogy menne. ha nem mehet ahogy akar,akkor a zapehnek elmondja mit hol keressenek a fekete könyveéstől kezdve a mindent...
elváltak...

halkan jegyzem meg töredéke árért,mint amit elvittek tőle simán lelőtte volna valaki...
Bármikor megpróbálhatjuk itt melóbanKB 9-6-ig itt vagyok.Párosítani,hangerőt egyebeket próbálni,max annyi hogy be kell hoznom.Nem vészesen de érezhetően jobb minőségű az RS2-es mint az 999NX így azt ritkán használom.Ezért is megy a llvesbe valamikor.
Oszt télen bepróbálom a shoei NXR-t.
Sajnos a lajosos nishua carbon kiesett,egy német ipse youtube-on egy bazinagy kardal szétverte.
Köszönöm. Egy cimbora keres olcsó megoldást és eszembe jutott hogy te vettél ilyet.... ennyi pénzért biztos jó, kérdés hogy mennyire univerzális az Intercom más gyártókeval, mert ugye egy szabvány és mégsem kapcsolódik bármelyik a masikeval.... lehet elek a lehetőséggel csak az Intercom párosítás miatt
Ez eddig eszembe se jutott
Minden bizonnyal borzasztó
Az is kombi.
Még mindig felesleges.
De azért van.
Ha nem lennék lusta, visszakeresném amikor fikaztad hogy ezek mekkora felesleges dolgok aztán tessék
A BMW-vel járó targoncás csajok milyenek lehetnek?
Nemisojanrég......... Ütöttem, vertem, szidtam a lovat mert az orrom alá szart,folyton másik irányba ment mint amit én akartam.......... Aztán megfordultam a nyeregben 180fockot....így egészen más.... Boldogság, család, nincs enyém tied (sőt)......
Azokat a szegény műmájer buzikat már inkább csak sajnálni tudom, hogy olyan kocsi kell nekik ahhoz hogy embernek érezzék magukat
Meg a BMW-sek.