Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma viszont eléggé szr idő van az eső is esett, jelenleg is szemerkél. Ezzel kell megelégedni ami van ! Jó egészséget Nektek!
Nekem ilyen agymenéseim vannak, pl mostanában autópályán 160... vasárnap hatalmas szél volt és belénk is kapott kicsit, de vmi ilyenkor annyira bekapcsol bennem, hogy nem érdekel és megyek és hál istennek nincs is baj ügyesen megoldom, csak... néha magamnak is érdekes/bonyolult eset vagyok... :')
Tegnap, mivel remek idő volt motoroztam 140 km-t és én is elengedtem autóst , hadd menjen , mert éppen nagyon "sietett" valahova, én meg nézelődtem.! Csak sokan annyira "sietnek" mintha mennének valahova!
Én elszoktam engedni, meg sokszor autóst is , ha nagyon menni akar, had menjen, elhúzódom félre... indexelek jobbra és mutatom, menjen Pesten kis utcákban sokszor tötyögök, nézem gpst, szarakodok közben, de ha ismert környéken vagyok, megyek mint a hülye sokszor én is. Szerpentines részeken is tötyögök más motorososhoz képest, ott is elszoktam engedni inkább, én úgyis megállok, fotózok, tájazok.
Nem is kell figyelni.
"Basszus" nem bosszús...
Nekem mostanság ha motorral mentem, szinte csak pozitív tapasztalatom van az autósokkal! 10/9en félre húzódnak! Bp-en, ez tavalyhoz képest csoda!!!
Inkább 1-2 motoros az akin meglepődők, bosszús a visszafordítós kanyarba előz... oké hogy szikrázik a lábtartoja, de én kanyarba már marhára nem a tükröt nézem, hanem ahová megyek...
ne is mond/írd, hétvégén rettenet néha.... Tényleg....
Ezzel gyakorlatilag én is így vagyok, nem szeretném erősíteni a szezonkezdési statisztikákat, de idén nem raktam el a motort, csak ritkábban használtam.
Nem volt több gondom az autósokkal mint általában, igaz nem is mentem annyira, ahogy szoktam.

Én azt javaslom neked, hogy hétköznap menj, akkor a tapasztaltabb sofőrök vannak az utakon. A hétvégi autósok és motorosok tömege a veszélyes inkább. Tőlük még az autóban is félek, nem hogy motoron, mert veszélyesen figyelmetlenek.
Nincs túl sok jelentősége,ha valaki hibázik az nem időpont függvénye.Hibázni fog nyáron ősszel vagy télen.
úgy vagyok én ezzel, mint az első hóval... akkor nem autózom, most nem motorozom városban 2-3 hétig, amíg a többiek "beszoktatják" az autósokat.... sajnos ennek ilyenkor nagyobb a valószínűsége...
"Reggelt"
Már kezdődik
Akkor most motorozunk vagy még mindig a bogarászás megy?
Badacsonyban esik b+ az édesanyját !
Minden bank egy nagy sperma, nem?
Nincs hideg és a snowboard szezonnak is vége a teheneknél.
A sperma bankba minek?
Símaszkot vigyél!
Jó reggelt! Smartphone feltöltve! Az idő olyan borongós! A szívem üde, az arcom sima, megyek is a ma a bankba!
Ma szerencsére nem kellett korán kelnem így elég volt csak 03.00-kor.
Ó én már bent baszom a rezet a melóban.
Dehogynem ! Egy kis ejtőzés kell még , azt 8 kor nekilódulunk !
Reggelt basszus jó hamar leszoktam a korán keléstől pedig igazán nincs is korán.