Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apropó, jobb is ilyenkor nem motorozni, ilyenkor nem is az autósokkal van baj, mert a hétköznapi sofőrök meglepően odafigyeltek rám, de a sok szezonkezdő motorost jobb kerülni.
Tulajdonképpen ezért is szedtem szét
Ja, igaz... akkor meg nem erre gondoltam:)))
Illetve igen, de a mandátumokban jön ki nekik a kétharmad valahogy a lófaszba. Én viszont mandátumokban gondoltam a kevesebb kicsit, mint felearányt. Tehát a parlamenti patkóban felet se tölti ki a narancs szin, és a többi is ebben az arányban helyezkedne el.
Beépített kamera rendszert ? Motorra ?!
Szárad a festék...
Na basszus, én meg nem.
Elkaptam valami klíma kórt és taknyodzok.
Na meg megirigyeltem a munkamorálodat, és a jó idő beköszöntével szedtem szét a motorom
Persze semmi baja a Hondának, csak most már tényleg telepíteni kell a beépített kamera rendszert, viszont nem akarok gányolni, így szét kellet kapni a burkolatot atomjaira, hogy a gyári kábelezéssel együtt tudjam vinni a kamerákét.
...és ha már így szétszedtem, lehet a láncolajozót is meg kéne alkotni ami még két nap nekem.
Még jó hogy fűtött garázsom van és mindezt télen is csinálhattam volna
Akkor te valamilyen fekete bárány vagy
Nem tagadóm, jóval több marad a kártyán mint tavaly, szóval én nem panaszkodók!
Pont leszaróm a politikát
Akkor én mehetek nekem kék a Hondám :-D Az ugyan nem Suzuki kék és nem is Honda piros. Akkor így jó vagyok nem ?
Én festegetek, már megint
Nem tetszik az arany oldal idom, így kevertettem gyári színt.
Mire megtalálta a szaki a gyári szín kódot, azt hittem elalszok
Már az alapozó réteg meg is van, meg az egyik idom le van fújva, szóval lassacskán csak a lakk réteg hiányzik...
Csak most egy kis pihi, mert nem tudok sokáig se ülni, se állni, de most 2hétig pihi
Leghamarabb szerdán motorozok, mert fóliázásra megyek, és elvileg kész a 2018as cicoma
Ha kiheverték a traumát és felszáradt a kispárna, illetve a másik oldalon meg kijózanodtak a győzelmi ünneplés után.
De mostantól csak narancs KTM-el lehet nyíltan motorozni.
Kawa zölddel, Suzuki kékkel, Honda pirossal csak sötétedés után a kertek alatt, lesütött fejjel
Megyek is csak ezt a szarrá kopott abroncs kérdést még megoldom. Utána nem is láttok. A térképről is lemegyek :-D
Nem tévedtél, 48% lett a fidesz, de ezt magyarázza már el nekem valaki hogy lett ez 2/3-ad.

Egy matematikus levezette, hogy sokkal jobban működne a képviseleti demokrácia, hogy ha a képviselők száma az adott pártra leadott szavazatok gyökével lenne arányos, mert így a kisebb súlyú érdekköröknek is lenne esélye érdekeik érvényesítésére....de persze ez nem érdeke a nagyobb súlyú köröknek, szóval soha nem lesz ilyen.
De,én jobban élek mint az elmúúúút 8 évben.
Hát akkor "Luke,hallgass az ösztönödre"
Menyééééé.
Hagyd, le kell vezetni a feszültséget, még pár napig ez megy és nyugi lesz.

A politizálás számomra ott szűnik meg értelmesnek, hogy mindegyik fél azt hiszi, övé az egyetlen és megcáfolhatatlan igazság. A másik meg a világvégét hozza el, közben egyik sem igaz, mindkettő ugyan olyan. Soha semmi lényeges nem változott az egyik gazember uralma alatt sem, mindegyik csak a "tyúkjainkat lopja".
Ha valaki képes kívülről nézni, csak azt látja hogy mindkét oldalon pontosan ugyan úgy mennek a mocskolódások, lejáratások, a korrupciós botrányok, egyik sem tudja mit kéne tenni, csak hülyítik az embereket, és az győz aki kicsit jobban tudja mivel lehet jobban behülyíteni. Az emberek meg be is hülyülnek, mert 90%-uk idióta a maradék 10% aki gondolkodik, pedig sok vizet nem zavar, rájuk senki nem épít kampányt, mert akkor veszít.
És így vidéken a traktorral szállított láthatólag fidesz szimpatizáns szállítása jelen állás szerint elég öngólnak tűnik.Légy szives 4 év mulva ne tegyél ilyet.
Én csak egy ilyen picikét Visegrád Pilisszentlászló Szentendre. Messzebbre míg nem jön meg az új abroncs nem merek menni. Viszont kurva nagy volt a forgalom és szar az út szóval 1-2-szer még biztos elnézek arra ha nincs időm. De ha van akkor irány a Szlovák oldal. Ez a tavalyi Krimml elbaszta a hangulatom. Sokkal jobban idegesítenek a kátyúk mint előtte. Egyszerűen sajnálom a benzint elpazarolni ezekre a szar utakra. Persze megyek mert azért élvezem meg jól esik de azért a kismanó ott motoszkál hátul. "menny messzebbre"
Tehenekkel gördeszkázás közben beszélgetni?
Tartalmas egy nap lehetett.
Kertészkedtem, farmoztam, motoroztam, főztem, beszélgettem és gördeszkáztam a tehenekkel! Ja és traktorral szállítottam a szavazókat!
Kút van?
Locsolni kell és zöldség termesztéssel kaszálni lehet.
Vagy bio fűszernövényekkel.
Macerás de ha rákapnak a metroszexuális éttermi közösségek tuti jó lét lehet akasztani belőle.
Sajnos Sirok után eger felé.Előtte qurvajó.
Többet nem......
Lányommal mentünk egy rövidet a pilis lábánál oszt utána boronálás.
Na hogy fordítsak a témán kicsit. Ki merre járt a hétvégén? Szavazás nem ér! Amúgy nem tudom mi volt de úgy hallottam a hétvégén megint hullottunk mint a legyek én magam is összefutottam Pilisszentlászló környékén egy kis csapattan akik épp összekanalazták az elcsúszott haverjukat a földről. Nem tudom mi volt megálltam de voltak ott elegen 10.-nek nem kell ott maradni. Nálatok mi volt ?
Na most pozitívan csalódtam, ez egy jó felfogás!
Az is benne van, hogy aki anno szerette a kis barna gyereket az ma már nyugdíjas és még mindig nedvesedik rá. Közel 28 éve ül ott...