A kisebbségnek, de az nincs 2.4 millió. Sőt, a közelben volt olyan, ahol a általános iskolások azzal mentek haza, hogy anya erre a bácsira kell szavazni, azt mondta a tanárnéni.
Nálam árnyaltabb a kép, ismerek fideszeseket, akik fel is vállalják. Van köztük aki írni, olvasni nem tud és fideszes és olyan is, aki értelmiségi és úgy támogatja őket. Az előbbit megértem, az utóbbin csak hüledezni tudok. Szomorú, hogy marad egy Polt Péterünk és semmi nem lesz kivizsgálva. Lesz valami csont a népnek, hogy ki lopott 100 milliót és ők elégedetten lopják tovább a milliárdokat.
Én elengedtem a témát. Gyorsan lepötyögtem az álláspontom és ennyi. Amúgy ma is motorral jöttem melózni. Bár fura volt hogy Érdig ért a dugó reggel az M7-esen. Volt valami koccanás az M0 meg az M7M1 közös szakasza között. De kaptam rendőri felvezetést szóval simán jól el voltam. Most abroncsot kéne vennem a Malacra aztán meg el kéne nézni mondjuk E Ringre. Vissza kéne szerezni a tavalyi rutint. Mert megy megyeget a dolog de még néha érzem hogy be vagyok rozsdásodva.
nem a kampány főnök itt az ész, hanem az a matematikus elme, aki kiszámolta és meghatározta a jelenlegi választási körzeteket és választási szisztémát...
pl. a városokban erősebb az ellenzék, ezért hozzácsatoltak pár környező falut.
a vidék döntötte el a választás kimenetelét, ahova leginkább csak a propaganda jut el, a lokált olvassák és a földfelszíni tv adásokat nézik és a tanyáról kilépve pofán vágja őket egy stop soros vagy brüsszel/ensz tábla.
okosan lett ez felépítve én is azt mondom, de láthatóan nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben, lehet kérem tovább haladni.
Cica hidd el. Állami szektorban dolgoztam 8 hosszú évet. Hidd el én felfogom mi történik körülöttem. Nem bántásnak mondom de hidd el nekem. Te nem látsz át azon a politikai függönyön amit eléd tolnak. Itt nem 10-20 milliárdokról megy a játék egy Eliosszal. Vagy a kerítésről vagy bármiről. Ezek mind kirakat ügyek. Ez mind aprópénz. A lopás itt nagyüzemi szintű és a nép 95%-nak fel sem tűnik. Nem azért mert buták, nem azok. Csak szépen rejtik el. Hidd el tudom láttam tapasztaltam és én is csak bekukucskálni tudtam a függöny mögé. Jelenleg az országban nincs szerintem olyan cég aki 50 főnél nagyobb és nincs semmilyen politikai kapcsolata. Ott folynak kifelé a lóvég. Nem egy ilyen szar Eliosznál. És tudod mit. Annak ellenére hogy én nyiltan baloldali gondolkodású vagyok (Lehet fújolni) Én örülök hogy nem volt váltás. Mert tudom hogy mi következik utána. Minden és itt szó szerint vedd MINDEN pártpolitikai kapcsolattal rendelkező cég teljes vezetését lecserélik. MÁC minden viziközmű Energia ipar nagyobb gyárak minden. Aztán 3-6 hónap fejetlenség mert gyökereket ültetnek a helyükre és megy a rettegés hogy kit rúgnak ki a tisztogatásokban. Majd végül beáll a rendszer ami ugyan olyan szar mint az előző. Én ezt első kézből mondom én ugyanis 3 ilyet is premierplánbóll néztem végig. Otthon ültem a szüleimmel és hónapokig azon gondolkdotunk hogy 1-2 vagy mindhármunkat kirúgnak majd. És hogy utána mihez kezdünk.
Tehát nem méregből mondom de hidd el kérlek nekem. Tudom miről beszélek. És felfogom hogy mi történt mi történik és mi fog történni. De kérlek engedd meg hogy ezen tapasztalatok alapján azt mondhassam hogy az egész cirkusztól olyan messzire szeretnék eltávolodni úgy hogy közben nem menekülök el világgá amennyire csak lehet.
Kígyók,kígyóznak.......széleslátókörű srác vagy Zoli nèzz utána a kígyó jelkèpnek (jelrendszereknek) Ferenctestvèr (is) tudja mit ès azt is hogy kinek üzen tájèkoztat....egy adott esetben.
Nyugi pajti, minden csoda 3 napig tart. A most kivándorlással fenyegetőzők 99,99%-a itthon marad és holnap is munkába megy. Mese, cirkusz, műsor, Chicago az egész, semmi nem változik.
Dehogynem, fórumokon jelenvannak. Én a kiugróan magas részvételből arra következtettem, amivel szembesülök itt is, hogy az emberek unják a szemtelen lopást és hülyítést, és az ellenzékek megindulnak. De érdekes módon a fidesz is.megindult. Az idősek eddig a szocikra szavaztak. Most a bevándorlókkal ugy megijesztették őket, hogy a fideszre szavazott mind. Ezt onnan tudom, hogy nagyon sokkal beszélek munkám során és ez jött le. Én arra számoltam, hogy lesz ennyi.szavazatból 47-49%fidesz, egy erős harmincas jobbik, egy husz közeli mszp meg kevés sallang.
De legalább a gyikarc momentum semmit se ért el, ami pozitiv.
Na vége ennek a cirkusznak. Engedjük el kérlek legalább itt a motoros fórumon ezt a szavazásdit. Sok volt szar volt elég volt. Motorozzunk inkább. Lehet dobálni hogy nem érdekel az ország sorsa meg minden, de már a fülemen folyik ki ez a sok mocsok. Facén is oldalakon keresztül pörögnek a gyászszalagok meg a kárörvendő posztok. No meg a MÉM háború de ez olyan fárasztó.
Nyomjátok a sületlen rizsát.
pl. a városokban erősebb az ellenzék, ezért hozzácsatoltak pár környező falut.
a vidék döntötte el a választás kimenetelét, ahova leginkább csak a propaganda jut el, a lokált olvassák és a földfelszíni tv adásokat nézik és a tanyáról kilépve pofán vágja őket egy stop soros vagy brüsszel/ensz tábla.
okosan lett ez felépítve én is azt mondom, de láthatóan nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben, lehet kérem tovább haladni.
Tehát nem méregből mondom de hidd el kérlek nekem. Tudom miről beszélek. És felfogom hogy mi történt mi történik és mi fog történni. De kérlek engedd meg hogy ezen tapasztalatok alapján azt mondhassam hogy az egész cirkusztól olyan messzire szeretnék eltávolodni úgy hogy közben nem menekülök el világgá amennyire csak lehet.
És itt még nincsenek szélsőséges megnyilvánulások
De legalább a gyikarc momentum semmit se ért el, ami pozitiv.