amikor megvolt az x11, miután sokan nem ismerték a modellt, többen azt hitték új.... egyszer meg is örült egy cbr-es, hogy végre megint gyárt motort a honda... mondom 14 éves, majdnem eldobta a ciberét
Vagy pont hogy nincs és azt hitte a kuplung zörgésre, hogy mindjárt itt a vége a motornak
Egyszer jártam így. A zörgött a kettős tömegű kuplung az öreg Hondában, mellém áll egy csóka és rákérdezett hogy de szép Suzuki...mondom neki, ez Honda csak most szar
Fasza! Engem szinte naponta talál meg illetve nem talál meg az úton vagy elém kanyarodik vagy mellém kereszteződésben nagy ívben balra,azt amikor "szóvá" teszem jól rám sem néz azt akkor nem történt semmi, és mindez csak a kis gyáván. Viszont egyik nap mikor megálltam a dukival egy foswágenes megállt mellettem azt kérdezte minden rendben van kell esetleg segítség? Megköszöntem neki, mondtam minden ok! Biztos egy kolléga volt.
Az LFP meghitt, családias hangulatát mégse hozzuk az Üzenőfalra....
Egyszer jártam így. A zörgött a kettős tömegű kuplung az öreg Hondában, mellém áll egy csóka és rákérdezett hogy de szép Suzuki...mondom neki, ez Honda csak most szar