Megéri nem éri meg van benne péz nincs benne péz.......micsoda kondiciók.....saját részre termelünk nem raktárra nem a menő éttermeknek és nem a profit az ami elsődleges.Eddig eljutni nem lehetetlen......a megvalósitása sem nehéz csupán 180 fokot célszerű fordulni és a here életmódot fel kell adni.Tenni kell majd élvezni azt amit teremettél DE a kertből és annak a profitjából ne akarj 100 ezres mobilt venni....ezt megteszik a nagygazdák akik dzsondirral zsigerelik ki a földet a 30 forintos búzáért...........
Elsősorban menetrögzítőnek. Előre hátra lát, GPS adatot rögzít, a gyújtás ráadástól az elvételig, meg ha kell akkor gombnyomásra rendes videót is rögzít.
Persze nincs gond, némi gyümifa amivel remélhetőleg kevés gond van és persze a magunknak termelt kertiholmi ami ugyan olcsó nem lesz viszont biztos bio.....
Étteremhez számla, vállalkozás kell annak meg végképp nincs értelme no meg vagy megterem a különlegesség vagy nem és csak a görnyedés van. Ez a szegmens is megmarad az észak afrikaiaknak.
Szerintem holnap Délután tudom vinni a szerszámot. Mivel holnap kora reggel oktatás lesz így picivel korábban tudok talán végezni és át tudom vinni a szerszámot.
Pedig egyszerű,a stabilitás a fő cél.Ne kelljen 6-8 hónapi töketlenkedéssel kormányt alkotni.És ha valelyik törpepárt besértődik,bukik a koalíció lehet új választást kiírni.A fejlet nyugaton nagyon sokszor előfordul.De ott még a konzervatívak is libsik így tökmindegy kb.
A lényeg hogy feri nem jön vissza a többit leszarom.Tiszta a lelkiismeretem Dingdongra szavaztam.
Sok a meló vele és nincs benne pénz, ha nem így lenne mindenki ezzel foglalkozna, de az ősparaszt szomszédok sem termelnek szinte semmit mert olcsóbb a boltban mint a ráfordítás, én is csak mint tavaly, paprika, paradicsom, karfiol meg ilyenek, de csak saját célra. Kérdeztem a szomszédot, hogy ne ritáljam fel neki is ingyé ha már benne vagyok, de aszonta, hogy nem kell mert már magának sem termel krumplit mert annyira ráfizetéses volt.
Én a nagy csomira esküszök
És milyen ismerős valahonnan
https://www.innovv.com/the-k
Elsősorban menetrögzítőnek. Előre hátra lát, GPS adatot rögzít, a gyújtás ráadástól az elvételig, meg ha kell akkor gombnyomásra rendes videót is rögzít.
Ha nem venni kell.
Apropó jött alkatrészem németből és mellékelte a jófej bontós ezt.Ilyen kis csomagot még nem láttam.
Emléketető.
A lényeg hogy feri nem jön vissza a többit leszarom.Tiszta a lelkiismeretem Dingdongra szavaztam.
Én Brüsszelből kapom a fizumat....