Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Honda is az,de megszokhattuk már.
Megéri nem éri meg van benne péz nincs benne péz.......micsoda kondiciók.....saját részre termelünk nem raktárra nem a menő éttermeknek és nem a profit az ami elsődleges.Eddig eljutni nem lehetetlen......a megvalósitása sem nehéz csupán 180 fokot célszerű fordulni és a here életmódot fel kell adni.Tenni kell majd élvezni azt amit teremettél DE a kertből és annak a profitjából ne akarj 100 ezres mobilt venni....ezt megteszik a nagygazdák akik dzsondirral zsigerelik ki a földet a 30 forintos búzáért...........
Az hát
Izé,ez marhaság.

Én a nagy csomira esküszök
És milyen ismerős valahonnan
Ja köcsög BMW-s, saját nittelőjét szeretné visszakapni, hogy képzeli
Ja.
https://www.innovv.com/the-k

Elsősorban menetrögzítőnek. Előre hátra lát, GPS adatot rögzít, a gyújtás ráadástól az elvételig, meg ha kell akkor gombnyomásra rendes videót is rögzít.
Remek motorozós idő volt, faszául ment a motor is , bár néhol az út minősége sivatagi osztályú , de mennem kellett , és letudtam 143 km-t !!
Persze nincs gond, némi gyümifa amivel remélhetőleg kevés gond van és persze a magunknak termelt kertiholmi ami ugyan olcsó nem lesz viszont biztos bio.....
Ehh......
Étteremhez számla, vállalkozás kell annak meg végképp nincs értelme no meg vagy megterem a különlegesség vagy nem és csak a görnyedés van. Ez a szegmens is megmarad az észak afrikaiaknak.
Engem is,amint kivettem a dobozból eszembe jutott.
Nem a normál zöldséges cucc hanem a felkapott divat élelmiszer cuccok,és azok is közvetlen értékesítésben a menő éttermeknek.
Hat hónap
Ez emlékeztet valamire.
Én mos kicsit sztornóztam,a héten bekocogok a cuccal a kékholhoz hátha meg tudják csinálni.
Ha nem venni kell.

Apropó jött alkatrészem németből és mellékelte a jófej bontós ezt.Ilyen kis csomagot még nem láttam.
Emléketető.
Szerintem holnap Délután tudom vinni a szerszámot. Mivel holnap kora reggel oktatás lesz így picivel korábban tudok talán végezni és át tudom vinni a szerszámot.
Pedig egyszerű,a stabilitás a fő cél.Ne kelljen 6-8 hónapi töketlenkedéssel kormányt alkotni.És ha valelyik törpepárt besértődik,bukik a koalíció lehet új választást kiírni.A fejlet nyugaton nagyon sokszor előfordul.De ott még a konzervatívak is libsik így tökmindegy kb.
A lényeg hogy feri nem jön vissza a többit leszarom.Tiszta a lelkiismeretem Dingdongra szavaztam.
*leírni
hány hét után kell elírni veszteségbe?
Sok a meló vele és nincs benne pénz, ha nem így lenne mindenki ezzel foglalkozna, de az ősparaszt szomszédok sem termelnek szinte semmit mert olcsóbb a boltban mint a ráfordítás, én is csak mint tavaly, paprika, paradicsom, karfiol meg ilyenek, de csak saját célra. Kérdeztem a szomszédot, hogy ne ritáljam fel neki is ingyé ha már benne vagyok, de aszonta, hogy nem kell mert már magának sem termel krumplit mert annyira ráfizetéses volt.
Te, nem vagy kicsit kappbe a faszom azzal a nittelővel?
azt nem tudom, ki merre járt, de Te nem voltál nálam az tuti.... pedig nitteltem volna megint
Én a főnöktől,de az vállakozó.Jazz-el jár.
Igazából én is de erről tuti nem a kormány tehet.
Én Brüsszelből kapom a fizumat....