Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek a gondolatmenettel, kivéve azzal, hogy én lovaglok ezen a témán. Mivel mások hozzák fel, csak rávilágítok arra, hogy vicces fikázni valamit, amiről tapasztalatuk sincs és ha kicsit utána néznének a fikázók akkor láthatnák, hogy a szóbanforgó gumival mások úgy mennek, ahogy ők vagy én soha.
Soha nem vettem még használt gumit, sem motorra, sem autóra.
A GS méretében alig van különbség a - többek által - hitványnak tartott diagonálok, és a - szintén sokak által - legjobbnak tartott Pilot Street Radial között. Miért vennék mást? ha ez ennyit elfut nálam, a nagypapás stílusom mellett, akkor ennél jobb gumi nem kell.
Smice topiktárs egy 300-as Kawasaki Ninján használja ugyanezt, és rendszeresen jár vele pályanapokra is. Az ő véleménye szerint is kitűnő gumi ebben a kis géposztályban:
https://www.sportmotor.hu/foru...
Nem ez volt a kiindulási alap:)) de egyébként, igen.
Jövő7 szerda, csüt.,péntek.... valamelyik nap, még nem tom melyik! Ha szar idö van akkor 4kerékkel hama hama megjárom....
Nekem az utóbbi időben Angel ST van fenn, azzal semmi gondom. Ergo nem cserélem másra, mert ennek magamhoz mérten nincs hiányossága. Aztán ha feltennék pl egy Mitast csak ezért mert most ezen lovagolsz (bocs, de mást nem tudok jelenleg) és az meg nem hozná a megszokottat, pont kitolná a seggét ott amikor nem számolok vele, akkor nem mondhatom azt, mert aszonták ez kurvajógumi. A metzellerel meg a batlaxal már voltak olyan tapasztalásaim amiért mozdultam másfelé. Jelenleg nincs okom cseén gondolkodni, max a gt-t próbálnám ki. De ha szponzorálsz egy Mitast, bizisten felteszem, és megmondom mennyire jobb vagy rosszabb :)
Remélem időbe kiderül, hogy tudjak napot kérni rá ha kell...
Valami eltört útközben,hogy hegeszteni kellett...?
Az bacna be, annál jobb környéken
Ez most melyik hétvége? Mert most hétvégén 2 zzr-em van, jövhét vasárnap egy hornetem. Mikor lenne ez?

Nyald ki khm le! Is..
az a lényeg hogy a patron ki legyen helyezve a legkevesebb izzadással
ha egy melót meg lehet csinálni fél perc alatt minek nézegetni 3 óráig? úgy is csak az a lényeg legyen kész
Remélem nem a 8-ikban laksz.
Tőccsé fő valami bögyörős képeket a pinásba mert tele van anorexiással...
Nagy faluból jönnek jónéhányan
Ha innen nem is, de a társaság király lesz
Fogalmam sincs milyen gumik vannak ebben a méretben, de tartom inkább egy olcsóbb akár kevésbé márkás új, mint egy használt.
Az miért is jó?
Azért minek elővenni? Pár sör után még a hugyozás is tovább tart....
Azok szokták mondani, akik szerint az összes motoros jóember! De azt honnan tudjuk, hogy egy kevésbé ismert márka gumijában nincs meg az a engedékenység?! Mert szerintem akik itt fikázzák, azok nem a top sport gumikkal mennek. Mert ha egy Talma fikázza talán elgondolkodok rajta, hogy igaza van, de így inkább csak vicces. Vagy pl. Ini elmondta hogy neki nem jött be, de volt tapasztalata vele. Viszont sport-túra Mitas felhasználóval itt nem találkoztam.
Reggel kifújtam az orrod de az volt vagy 5 perc.
Az elején még az is jó volt, de az első karika után
Ócsó kinai fólia
Szerintem jahh fux színű lesz
nem túl rég összejött a dolog fél percen belül is, olyan büszke voltam magamra mint még soha.......
újra 20 évesnek éreztem magam
Mindenképp majd remélem viszek pár állatot kicsiny falunkból is!
Nincs az én motorom méretében - 110/70-R17 + 130/70-R17
Amivel vettem 3 éve, még most is az van rajta (igen, 19 ezer km-t tettem meg vele, és még kopásjelzőn felül van!). Ugyanilyet fogok venni tavasszal, mert ez nekem már bizonyított. (Michelin Pilot Street Radial - GS500-ra nincs jobb)
Csokis a száááád
Megyünk megyünk, csak már megint jön a szar idő
Legkésőbb jövő7 pénteken elmegyek pajkarétre körbenézni....

U.i Pocses ,ezt akartam is kérdezni hogy szombat vagy vasárnap legyen, de akkor vasárnapra szervezem....
Én idén is pereceltem ennyi.